- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Boğazdan da çıkarYe ye can boğazdan gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boğazdan da çıkarYe ye can boğazdan gelir
Canımmmm namaz grubunda özel günler için dua oluşturucaz anneler günü için anne olmak isteyenlere dua hediye edicrz inşallahMinnosum
Hoşbuldumm tatlışımHoşgeldin cicek
Benimki başka yerden çıkıyor amaBoğazdan da çıkar
Ben görmedim onu bebekimCanımmmm namaz grubunda özel günler için dua oluşturucaz anneler günü için anne olmak isteyenlere dua hediye edicrz inşallah
Çıkmayınca birikiyoBenimki başka yerden çıkıyor ama
Napiyosunnnnn hayırlı sahurlarHoşbuldumm tatlışım
Kızlar pazartesi başlatalım dediler pazar günü kk pek aktif olmuyor diyenBen görmedim onu bebekim
Kızlar pazartesi başlatalım dediler pazar günü kk pek aktif olmuyor diyen
Varla yok arası
Ben hiç görmedim gündüzden beriVarla yok arası
Kız aşk olsun koca koca alıntılar yaptım nası görmezsinBen hiç görmedim gündüzden beri
Yaaaff kahve ben nerde hata yapıyorum senin etiket çıkmıyor 2 tane _ yok mu nickteBen geldiğimde herkes gitmiş oluyo bu mesajı da sabah göreceksiniz şimdi e o zamannnn
Günaydınnn
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick i p e k Migrenben LaRisaCca cevizli tarcinli kek Ni454 Cookiie MssPARE @Kahve__Kokusu
Ben geldiğimde herkes gitmiş oluyo bu mesajı da sabah göreceksiniz şimdi e o zamannnn
Günaydınnn
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick i p e k Migrenben LaRisaCca cevizli tarcinli kek Ni454 Cookiie MssPARE @Kahve__Kokusu
Kahve __Kokusu haa şu arada boşluk var kız Allah seni yaYaaaff kahve ben nerde hata yapıyorum senin etiket çıkmıyor 2 tane _ yok mu nickte
@Kahve__kokusu
Günaydın ve iyi uykularBen geldiğimde herkes gitmiş oluyo bu mesajı da sabah göreceksiniz şimdi e o zamannnn
Günaydınnn