Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Nasılsın kuzum naptın bakalım 3 gün herşey yolunda dimi
Çatlakcım benim şu dünyada en nefret ettiğim şey haksızlık.. kaldıramam. Sinirsel kasılmalarım oldu geceden başlayan ve 2 günü doktor kontrolü altında geçirdik. Ama şuan herşey yolunda canım

Hahah aynen ama bunlar bi kaptırırsa bi 10 sayfa dedikodu yapabilir şimdi dedikodu dedim ya bildiğin dedikodu deel o

O zaman biz ne yapalım sen söyle yoksa
Gözlerimiz okuduklarına inanmayacak

Yada içimizden başka pareler CIKICAK bakarmisin biz dermişiz sevişgen kızlar diye

Ben degilim valla zaten iki sohbette varım bı burda bide namaz kılmakta zaten bizim kizlarin çoğu var orda

Çatlakcım benim şu dünyada en nefret ettiğim şey haksızlık.. kaldıramam. Sinirsel kasılmalarım oldu geceden başlayan ve 2 günü doktor kontrolü altında geçirdik. Ama şuan herşey yolunda canım
Oyy canım benim bitanem çok geçmiş olsun. Boşver gülüm gitme bi daha sen bdv ye bende gitmiyorum. Şuan iyi olmana sevindim canım inşallah tekrarlamaz

Evet evet periydi

Şimdi bizim peri bi topiğe gidiyor ama almıyorlar sadece kendi kankilitoları girebiliyormuş
Bı ara mune başka bı üye daha vardı da bu mobbingi yapan .

Onu uyarmıştı gelip burası sizin tapulu maliniz değil tarzında bişey demişti çok net hatırlamıyorum cümlelerini .hani kovulacaksa bana düşer ama ben bile kovmuyorum gibi bişey demişti .

Ah be canısı ne diyorsun yaa ,çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
Sen neden gitmiştin
Bi konuda kural ihlali yapmışım sözde
Oyy canım benim bitanem çok geçmiş olsun. Boşver gülüm gitme bi daha sen bdv ye bende gitmiyorum. Şuan iyi olmana sevindim canım inşallah tekrarlamaz
Teşekkür ederim yok bundan sonra daha çok bdv deyim herkesi şikayet edecem

Geçenlerde ismi lazım olmayan birisi de bana forumu terket demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…