- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.302
Ahahahahahah benim dedikodu o MigrenbenHahah aynen ama bunlar bi kaptırırsa bi 10 sayfa dedikodu yapabilir şimdi dedikodu dedim ya bildiğin dedikodu deel o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahahah benim dedikodu o MigrenbenHahah aynen ama bunlar bi kaptırırsa bi 10 sayfa dedikodu yapabilir şimdi dedikodu dedim ya bildiğin dedikodu deel o
Çok saçma minnosumBir topikten biri bizim yanlış hatırlamıyorsam @PeRRieR i git buradan konunun bdv den aç demişti
Öyle canım
Çatlakcım benim şu dünyada en nefret ettiğim şey haksızlık.. kaldıramam. Sinirsel kasılmalarım oldu geceden başlayan ve 2 günü doktor kontrolü altında geçirdik. Ama şuan herşey yolunda canımNasılsın kuzum naptın bakalım 3 gün herşey yolunda dimi
Merhaba direk mevzuya daldim ama perrier demistir muhtemelen :)Bilmem ki ikisinden biri hatırlayamadım
Hahah aynen ama bunlar bi kaptırırsa bi 10 sayfa dedikodu yapabilir şimdi dedikodu dedim ya bildiğin dedikodu deel o
Ben degilim valla zaten iki sohbette varım bı burda bide namaz kılmakta zaten bizim kizlarin çoğu var ordaYok anam ben yaşamadım onuama hakikaten biri demişti bizde şaşırmıştık kimdi o Z Zerre cevizli tarcinli kek @N u r kimdi yaşayan çıksın ortaya
Arada coşuyorlarr biz gözlerimizi kapatıp 3 5 sayfa sonrasına ışınlanalım
Neyse ki yetiştimmm
Tövbe estağfurullahEvet evet periydi
Şimdi bizim peri bi topiğe gidiyor ama almıyorlar sadece kendi kankilitoları girebiliyormuş
Yani orada derdini anlatmış bende yemek bölümünde arkadaşlara anlatıyorum insanız derdimiz var ne olmuş yazdıysa git denir miÇok saçma minnosum
Bitti mi temizlikBen degilim valla zaten iki sohbette varım bı burda bide namaz kılmakta zaten bizim kizlarin çoğu var orda
Ah be canısı ne diyorsun yaa ,çok geçmiş olsun ❤Çatlakcım benim şu dünyada en nefret ettiğim şey haksızlık.. kaldıramam. Sinirsel kasılmalarım oldu geceden başlayan ve 2 günü doktor kontrolü altında geçirdik. Ama şuan herşey yolunda canım
Sen neden gitmiştinÇatlakcım benim şu dünyada en nefret ettiğim şey haksızlık.. kaldıramam. Sinirsel kasılmalarım oldu geceden başlayan ve 2 günü doktor kontrolü altında geçirdik. Ama şuan herşey yolunda canım
Oyy canım benim bitanem çok geçmiş olsun. Boşver gülüm gitme bi daha sen bdv ye bende gitmiyorum. Şuan iyi olmana sevindim canım inşallah tekrarlamazÇatlakcım benim şu dünyada en nefret ettiğim şey haksızlık.. kaldıramam. Sinirsel kasılmalarım oldu geceden başlayan ve 2 günü doktor kontrolü altında geçirdik. Ama şuan herşey yolunda canım
Bı ara mune başka bı üye daha vardı da bu mobbingi yapan .Evet evet periydi
Şimdi bizim peri bi topiğe gidiyor ama almıyorlar sadece kendi kankilitoları girebiliyormuş
Normalde normal insanlar git demezYani orada derdini anlatmış bende yemek bölümünde arkadaşlara anlatıyorum insanız derdimiz var ne olmuş yazdıysa git denir mi
Kimsenin tapulu malı değil ki , çok yanlış bişey bence bilmiyorsan bilmiyorum deYani orada derdini anlatmış bende yemek bölümünde arkadaşlara anlatıyorum insanız derdimiz var ne olmuş yazdıysa git denir mi
Ay ya ben az çok tahmin ediyorum ya bunları neyseEvet evet periydi
Teşekkür ederim canımAh be canısı ne diyorsun yaa ,çok geçmiş olsun ❤
Bi konuda kural ihlali yapmışım sözdeSen neden gitmiştin
Teşekkür ederim yok bundan sonra daha çok bdv deyim herkesi şikayet edecemOyy canım benim bitanem çok geçmiş olsun. Boşver gülüm gitme bi daha sen bdv ye bende gitmiyorum. Şuan iyi olmana sevindim canım inşallah tekrarlamaz
Çok şükür canım benimÇatlakcım benim şu dünyada en nefret ettiğim şey haksızlık.. kaldıramam. Sinirsel kasılmalarım oldu geceden başlayan ve 2 günü doktor kontrolü altında geçirdik. Ama şuan herşey yolunda canım
Geçenlerde ismi lazım olmayan birisi de bana forumu terket demiştiBı ara mune başka bı üye daha vardı da bu mobbingi yapan .
Onu uyarmıştı gelip burası sizin tapulu maliniz değil tarzında bişey demişti çok net hatırlamıyorum cümlelerini .hani kovulacaksa bana düşer ama ben bile kovmuyorum gibi bişey demişti .