Nere düştük sevişmek diyolaaa ceycey anammo ne giiutancımdan yüzüm kıpkırmızı oldu
yok valla bak cinsellik konuşmaktan hiç hoşlanmam.buraya nasıl düştüm onu henüz anlayamadım zatenn.kiim düşürdü beniiiiiii?
Seniyok valla bak cinsellik konuşmaktan hiç hoşlanmam.buraya nasıl düştüm onu henüz anlayamadım zatenn.kiim düşürdü beniiiiiii?
Bizde espri yapıyoruz ya ben daha bekarım anlamam ondan gülüyoruz işteyok valla bak cinsellik konuşmaktan hiç hoşlanmam.buraya nasıl düştüm onu henüz anlayamadım zatenn.kiim düşürdü beniiiiiii?
Hiç öyle iste biliyorsunuz susayarak geçti gittiYok yok demiyoruz sustuk eeee nasıl geçti bu gününüz
Nere düştük sevişmek diyolaaa ceycey anammo ne gii
İnanmayınnnBizde espri yapıyoruz ya ben daha bekarım anlamam ondan gülüyoruz işte
Çok şükür bende yarın akşam kalkarım inşallahHiç öyle iste biliyorsunuz susayarak geçti gitti
Hahahahaha
hımmmm bdv den beri peşimdeydi.sonunda beni buralara düşürdü demek.alacağı olsunnn
Hahahahaha temas.yok temas yoktamam tamam sevişmeyek okşayak
bu gülben gülben ergen mi yoksam.hiçç sevmemmmmHahahahaha temas.yok temas yok
Kız gülben 1 2 3 4
4 saydım mi gulbennn
Hahahaha bu gülben safiyenin gülbenibu gülben gülben ergen mi yoksam.hiçç sevmemmmm
hımmmm bdv den beri peşimdeydi.sonunda beni buralara düşürdü demek.alacağı olsunnn
Onlar buraya uğradı bileAllah'ım sen yolumuzu yolağımızı şaşırtıp da o insanların topiğine uğratma bizi