Aynen canım kaldım resmenVakit azalıyor canım
Ne malzemen var canım evdeAynen canım kaldım resmen
Sizin orda kaçta okunuyo bi deAynen canım kaldım resmen
Bugün öyle yapayım doğru dedinBirkaç tane artarda kur alarm canım
Sekizi 10 geçe okunacak beybim, kıymalı yumurta yapcam ya karar verdimSizin orda kaçta okunuyo bi de
Bende menemen yap diceedimSekizi 10 geçe okunacak beybim, kıymalı yumurta yapcam ya karar verdim
5 dk arayla 3 alarm kurulu bende bazen gene uyanamıyom bi arkadal arıyo wp da görmezseBugün öyle yapayım doğru dedin
İyi olur canım uyanmak zor oluyorsaBugün öyle yapayım doğru dedin
Çokta güzel olurSekizi 10 geçe okunacak beybim, kıymalı yumurta yapcam ya karar verdim
Bak bu kesin çözüm insanı sinir eder ama yapacak bir şey yok5 dk arayla 3 alarm kurulu bende bazen gene uyanamıyom bi arkadal arıyo wp da görmezsekalkmadıysan kalk diye
Bencede kuzu yaaa,hafif hafifİyi olur canım uyanmak zor oluyorsa
Çokta güzel olur
Ben severim menemen misss gibi ohhhBencede kuzu yaaa,hafif hafif
Her gün kebap yapmayalım yaa kahvaltı da yapalımBen severim menemen misss gibi ohhh
Bugün baya sevap aldın canım sen ya hadi bakalım az kaldıJ
Kara verdim ezo gelin çorbası buber dolmaci cacık güllaç var
Bide suuuuuuuuu of kızlar çok susadım
Bende öyle kalmıştım sonra yeşil mercimek yemeğine karar verdimAynen canım kaldım resmen
Bende severim hafif hafif elinde sorun yapmazsa bazı erkekler tuhaf yaHer gün kebap yapmayalım yaa kahvaltı da yapalım
İnşallah seninki etli menemen istemezBende severim hafif hafif elinde sorun yapmazsa bazı erkekler tuhaf ya
Ohh m8ss bayılırımBugün baya sevap aldın canım sen ya hadi bakalım az kaldı
Bende öyle kalmıştım sonra yeşil mercimek yemeğine karar verdim
Amin canım.insallah öyle olmuşturBugün baya sevap aldın canım sen ya hadi bakalım az kaldı
Bende öyle kalmıştım sonra yeşil mercimek yemeğine karar verdim
Yemek sıkıntımız hiç olmaz ,yapmiyorum der yapmayabilirim minnosumBende severim hafif hafif elinde sorun yapmazsa bazı erkekler tuhaf ya