- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.068
Hemde nasılherife de ökelenmiş gibisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde nasılherife de ökelenmiş gibisin
rabbim yardımcın olsun canımmmm benimm bende pazartesi gece telefonda ağladım nişanlımla konuşurken annem benden gizli ağlıyormuş onu öğrendim bende ağladımmmgurbetteyim ya bende tam o yüzden birleşti herşey
Kızın içindeki hazineyi çıkarttık ya layeni başlıyoruzzzzzzzzz bebemmmmmm
Yaaa bak bilirim benHemde nasıl
Olmuş 7 senelik evlilik ailemle hala aglasiyoruz gurbette olmak zor off off.rabbim yardımcın olsun canımmmm benimm bende pazartesi gece telefonda ağladım nişanlımla konuşurken annem benden gizli ağlıyormuş onu öğrendim bende ağladımmm
çıkardınız ben nasıl geri şey yapsam bunu bilmiyorummmmKızın içindeki hazineyi çıkarttık ya la
farklı şehirdesiniz değil mi sizde mesafa ne kadarOlmuş 7 senelik evlilik ailemle hala aglasiyoruz gurbette olmak zor off off.
Yapma yapma iyi böyle doğru yoldasın devam çekirgeçıkardınız ben nasıl geri şey yapsam bunu bilmiyorummmm
bir süre böyle devam edeyim ben sevdim bu işiYapma yapma iyi böyle doğru yoldasın devam çekirge
Artık böyle devam etbir süre böyle devam edeyim ben sevdim bu işi
1500 kilometre canimfarklı şehirdesiniz değil mi sizde mesafa ne kadar
tamam patronArtık böyle devam et
İşin meyvesini 3-5 ay sonra alacantamam patron
çokmuş yaaa benim 2 saat mesafe ama yinede uzak işte1500 kilometre canim
meyve derkennnİşin meyvesini 3-5 ay sonra alacan
Rahatlık sakinlik ama heyecan eşliğinde ekşinmeyve derkennn
uhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anladımmmmmmmRahatlık sakinlik ama heyecan eşliğinde ekşin
Kız sus sanada papara yaparn smdi neresi uzak onun benm 32 saat puuu sanaaaçokmuş yaaa benim 2 saat mesafe ama yinede uzak işte
uhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anladımmmmmmm
Nerden nereye gittin ki bacımsuKız sus sanada papara yaparn smdi neresi uzak onun benm 32 saat puuu sanaaa