- 28 Haziran 2011
- 59.168
- 149.325
Banada öğret
Gif atmayı öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada öğret
Gif atmayı öğrendim
Catlak-kurabiye Hep erkenden uyuyo zaten yorulmasını gerek yok kiIc guveysinden hallice yavrumm sen benim yerimede ye yaglama bu gece erken uyursun
Hayırlı iftarlar bebekimHayırlı iftarlar kizlar
Nickleri pek hatırlayamıyorum mazur görün
Okuttum geçti gerçekten ağrı kesici aldım birdeKuzucum nazar duası okut annene çok geçmiş olsun dikkat et kendine ❤
Oh süper canım üstüne de kahve iç tmmOkuttum geçti gerçekten ağrı kesici aldım birde
Geçti çok şükür ama iş yerinde uyudum masa başında ya birde havada baskını fena sıcak olduOh süper canım üstüne de kahve iç tmm
Hahah bak hemen çözüyo arkadaşlarım beniCatlak-kurabiye Hep erkenden uyuyo zaten yorulmasını gerek yok ki
Anaa kız nası olmuş öyleEzandan 3 dk önce hava fenaydı Eki Görüntüle 2841475
Öyle yaptım olmadı
Yaaa resmen böyleydi korlutucuAnaa kız nası olmuş öyle
Allah Allah niye olmadı ki o foto ekleme yerinin yanındaki zincir gibi şeye yapıştırdn dimiÖyle yaptım olmadı
Şu toz bulutu gelecek diyordu geçen o muydu acabaYaaa resmen böyleydi korlutucu
Hahah olabilir valla heç belli olmaz yağlamayı bu üçüncü yapışım en iyi böyle oldu gömdük valla keşke yakın olsak ikram edebilsemIc guveysinden hallice yavrumm sen benim yerimede ye yaglama bu gece erken uyursun
Olabilir canım gündüzü çok baskınıdıAllah Allah niye olmadı ki o foto ekleme yerinin yanındaki zincir gibi şeye yapıştırdn dimi
Şu toz bulutu gelecek diyordu geçen o muydu acaba
Allah hayırlara yorsun inşallah canımOlabilir canım gündüzü çok baskınıdı
İnşAllah canımAllah hayırlara yorsun inşallah canım