- 30 Temmuz 2020
- 3.417
- 15.591
- 26
Boşver saçma sapan şeyler işte millet aklını peynir ekmekle yemişBuldum bulmaz olaydım geri kaçtım
Bende çok sıkılıyorum evde otura bu ne haldır ya hayatımız bitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver saçma sapan şeyler işte millet aklını peynir ekmekle yemişBuldum bulmaz olaydım geri kaçtım
Valla aynen öyle canım ya dün biraz balkona çıktık üşütmüşüz bugün de cesaret edemedik. Ama yarın markete gitcem gezmeye değil yaf bulgurum bitti deBoşver saçma sapan şeyler işte millet aklını peynir ekmekle yemiş
Bende çok sıkılıyorum evde otura bu ne haldır ya hayatımız bitmiş
Seni çakaal seniValla aynen öyle canım ya dün biraz balkona çıktık üşütmüşüz bugün de cesaret edemedik. Ama yarın markete gitcem gezmeye değil yaf bulgurum bitti de
Kız nası kapanmaysa bi ben evdeyim sanki millet rahat rahat geziyorSeni çakaal seni
Ben de evdeyim.Kız nası kapanmaysa bi ben evdeyim sanki millet rahat rahat geziyor
Anaa ciddi misin kız ya anlamıyorum ki nası bişe demiyorlarBen de evdeyim.
Evin yakınında ki parka baktim bugün sanki piknik alanı mübarek gelen gelene.
Ceza yazıyor polisler evlerine gidiyorlar. 1 saat geçmeden yenileri geliyorAnaa ciddi misin kız ya anlamıyorum ki nası bişe demiyorlar
Hey Allahım ya millette nası bi kafa var halbuki şu aşılar bitene kadar az dikkat edilse. Valla şu sıralar bi sürü kişiyi maskesiz görüyorum ne cesaret anlamadımCeza yazıyor polisler evlerine gidiyorlar. 1 saat geçmeden yenileri geliyor
Adamın bir diyor ki ben virüsten değil su maskeler korkuyorum . Şaka gibi ya.Hey Allahım ya millette nası bi kafa var halbuki şu aşılar bitene kadar az dikkat edilse. Valla şu sıralar bi sürü kişiyi maskesiz görüyorum ne cesaret anlamadım
Canim 18 de bi konu vardı bayağı olaylı orada kazen kızdı da haklı olarak ondan bahsettikKaçırmışım konu ne fridoş
Buldun mu canımHangi konu kız. Bugün 2 tane konu vardı baya karışık bi sürü kişi gitmiş ya
İnşallah canım benim ne kadarlık bebiş
Iyi geceler canım benim ❤Bende yatıyorum kuzum dünden baya uykusuzum iyi geceler
Bravo sana beybi
Ben baktım da bulamadım.Canim 18 de bi konu vardı bayağı olaylı orada kazen kızdı da haklı olarak ondan bahsettik
Beybitooooo❤Caaaanimmmm asosyalimm
Ah be kuzu kolay gelsin bende anca geldimBen baktım da bulamadım.
Neyse su saat oldu ya yeni geliyonuz ben gidiyorum çok işim var çok. Benim minik çekirge uyumuşken işlerimi bitireyim.
Uyku tutmazsa is bittikten sonra bir girer bakarım ne katnatiyonuz diye
Sen kesin tüm işleri bitirdin bulaşık falan da kalmadı de mi ?Ah be kuzu kolay gelsin bende anca geldim
Tabi ben herşeyi bitirdim, yürüyüşümü yaptım oturcamSen kesin tüm işleri bitirdin bulaşık falan da kalmadı de mi ?
Seni gidi seni.
Ben mutfağa kapıdan bakıp kaçıyorum kac seferdir ama bu sefer gidecem . Tebessüm şart
Tabi ben herşeyi bitirdim, yürüyüşümü yaptım oturcam