- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Beybim hoşgeldinNeler oluyor burda mevzu nedirmerhaba efendim
Kuzum acaba tanıdık biri mi hani ortalığı karıştırmak için yapmış da olabilirYa bitsnesi ortalığı karıştırdı
Vallah Benimkinin yiğeni araştırıyor uğraşıyor tanıdıkça bitti gerçekten ama buralı biriKuzum acaba tanıdık biri mi hani ortalığı karıştırmak için yapmış da olabilir
Ruh hastası mi ay . nişanlına ne yazmış ne amaçla yazmış olabilir.İnstgramdan yazdı bir sürekli istek atıyor red ediyorum yine istek atıyor ağzına tükürdüğüm artık kavga ettim mesaj attım nişanlımı bulmuş nasıl bulmuşsa ona yazmış kıyamet koptu
Kız ben saatlerdir burdayım tam gitmeye ramak kala sen geliyonSeni hep beş dakika görüyorum ya
Yüzünü doyan cennetlik
Bak gör tanıdık çıkacak oVallah Benimkinin yiğeni araştırıyor uğraşıyor tanıdıkça bitti gerçekten ama buralı biri
Sahi ben yemek işlerini hallediyorum geliyorum.Kız ben saatlerdir burdayım tam gitmeye ramak kala sen geliyonalarm kur beybi
Aynen vallaSahi ben yemek işlerini hallediyorum geliyorum.
Sen yemek işlerine gidiyosun.
Sonra tam bulusmusken
Allahuekber iftar vakti
Ne diyorsun canım yaaaİnstgramdan yazdı bir sürekli istek atıyor red ediyorum yine istek atıyor ağzına tükürdüğüm artık kavga ettim mesaj attım nişanlımı bulmuş nasıl bulmuşsa ona yazmış kıyamet koptu
İftar timessss.Aynen vallabak şimdi gene gidip son hazırlıkları yapmam lazım
AA canım ya inşallah huzurunuz bozulmaz böyle bı şey yüzünden kiyamam sanaİnstgramdan yazdı bir sürekli istek atıyor red ediyorum yine istek atıyor ağzına tükürdüğüm artık kavga ettim mesaj attım nişanlımı bulmuş nasıl bulmuşsa ona yazmış kıyamet koptu
Bende doydum bi bardak çayımı içtimBen doyduuumCatlak-kurabiye cevizli tarcinli kek i p e k ASSOSyal Migrenben
Minnosprenses iyi misin?
Ohh şifa olsun .Bende doydum bi bardak çayımı içtimzeytini sallıyom
Allah olnların yükünü hafifletsin inşallah. Tek olunca bende içmiyorum eşim çay kolikOhh şifa olsun .
Benim eşim nöbette.
O yokken çay içmiyorum
Şeker atarken çayı ne çok severdim.
Şekeri bıraktım çayın tadı tuzu kalmadı bir yildir
Seni şekeri bırakmaya ne zorladıAllah olnların yükünü hafifletsin inşallah. Tek olunca bende içmiyorum eşim çay kolik5 senedir şekersiz içerim en fazla 2 bardak
Kv lerler sıcak suya gitmiştik urfaya. Onlar şekersiz içer çayı . Şekeri de az almış yanına. Bakkal falan da yok yani orda var da çıkmaya da erindik soğuktu hava. Bi gün akşam çay saati elimi attıö şeker yok. Dedim lan bunu onlar içiyosa sende içersinSeni şekeri bırakmaya ne zorladı
Beni eşim.
Bir şeker atıyorum
Çok atiyon azalt diyodubir yahu bir çok mu?
Biri azaltmak hiç atmamaktir. Atmıyorum içsin kendi
Yoklugun gözü kör osssunKv lerler sıcak suya gitmiştik urfaya. Onlar şekersiz içer çayı . Şekeri de az almış yanına. Bakkal falan da yok yani orda var da çıkmaya da erindik soğuktu hava. Bi gün akşam çay saati elimi attıö şeker yok. Dedim lan bunu onlar içiyosa sende içersinfukaralıktan bu hale geldim yani. Sonra antebe dönünce de şekerli çay içemedim