- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.324
Kurtulmuş ben anlamıyorum bu babaanne nene dede isimlerini koymak zorunda değilizİpege hamileyken eşim tutturdu annemin ismini koyacaz diye annesinin ismide Medine Allah'tan eltim dogurduda yalakalık yapaacak diye o koydu kızının ismini
Evdeydim ama alışkanlık oldu çalışırken erken uyuyordum ya bu sabah sahurdan sonra geç uyudum erken uyandım o tetikliyor olabilirnAA neden yorgun musun canısı
Alıştın ya erken yatmayaBu saatte uykum geldi ya
BendeeeBu saatte uykum geldi ya
Benim olursa asla kaynanamınn adını koymam (inşallah) büyük konuşmayım daKurtulmuş ben anlamıyorum bu babaanne nene dede isimlerini koymak zorunda değiliz
Ya keşke bende alissam erken uyuyup erken uyansamEvdeydim ama alışkanlık oldu çalışırken erken uyuyordum ya bu sabah sahurdan sonra geç uyudum erken uyandım o tetikliyor olabilirn
Büyük konuştun ya hasi kısmet catlakcimBenim olursa asla kaynanamınn adını koymam (inşallah) büyük konuşmayım daikinci bir...... Çekemem
Dipnot: o noktalarda kaynanamınn adı gizlidir. Küfür ya da argo içermemektedir. Sevgiler..
HoşgeldinBen geldim
Sende mi leylaBendeee
Ben geldim
Hoşgeldinn gülümm iyidir ne olsun kızların uykusu gelmiş de kaçırayım derken benimki de gelmeye başladıNapiyonuz görüşmeyeli ne var ne yok bir yaramazlık yoktur inşallah
Yaramazlık deyince biz beybiNapiyonuz görüşmeyeli ne var ne yok bir yaramazlık yoktur inşallah
Ayyy uyurum valla minnosumUyusak mı
Senin çocuklar var canım amaYa keşke bende alissam erken uyuyup erken uyansam
Yok canım inşallah dedim sonraBüyük konuştun ya hasi kısmet catlakcim
Hoşgeldin
Hoş bulduk fistiklar