- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.329
İyidir bedenden canım çok şükürİyidir güzellik senden naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir bedenden canım çok şükürİyidir güzellik senden naber
ÖylemiymişOlsun kiz 60a kadar okay diyorum daha 12 kilo alma hakkim var.
Kadinin kalcalisi makbul degil miydi
Ben burdaaaASSOSyal ve diğer lrri nerde
CanımKizlar nasılsınız ne var ne yok
Hayırlı sahurlar minnosumHayırlı sahurlar kızçeler
Hayırlı sahurlar dicem de Ohoo çoktan uyuyup rüyalara dalmışındırHayırlı sahurlar kızçeler
Anca bu manyak olur bu saatte buralarda dedin dimibebeklinick napıyon gı
Yedik içtikbebeklinick napıyon gı
Hahah benim uykuyu sana verim baktım bdv de gördüm dedim uyumamış bi dürteyimYedik içtik
Uykum gelsin diye kırpriklerime bakim yağı sürüyorum biraz gözümü yakiyo da uykumu getiriyo hiç değilse
Sen napiyosun
Gelir gelir yarım saate yıkılirimHahah benim uykuyu sana verim baktım bdv de gördüm dedim uyumamış bi dürteyim
Kız ben zaten evdeyim eşimin ki de belli değil kara kara düşünüyor adam evde napcam diye bende o kadar da korkulacak bişe yok diyorumGelir gelir yarım saate yıkılirim
Senin is de tatil mi bu yirmi günlük yasaklarda?
Ben sen erken yatiyosun hep diye calisiyosun sanmıştımKız ben zaten evdeyim eşimin ki de belli değil kara kara düşünüyor adam evde napcam diye bende o kadar da korkulacak bişe yok diyorum
Evi bı güzel paklasin napcam diye düşünmesine gerek yok iş çokKız ben zaten evdeyim eşimin ki de belli değil kara kara düşünüyor adam evde napcam diye bende o kadar da korkulacak bişe yok diyorum
He ya çalışırken erken yatardım işi bıraktım gene erken yatıyorumBen sen erken yatiyosun hep diye calisiyosun sanmıştım
Dimii perdeleri düşünüyorum valla adam evdeykenEvi bı güzel paklasin napcam diye düşünmesine gerek yok iş çok
Kuzum ben yatıyorum iyi uykularEvi bı güzel paklasin napcam diye düşünmesine gerek yok iş çok