- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hadi ua yine tabi prolu beybiler görüyorProfil sayfanda belli masal olduğun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ua yine tabi prolu beybiler görüyorProfil sayfanda belli masal olduğun
Patlıcanlı bi yemekle dolma yapcam bendeBu gün yemekler benden ne yapsam fikir verin bana
Seni izlediğim için görüyorum bebek prolukla ilgili deeeeelHadi ua yine tabi prolu beybiler görüyor
Ellerine sağlık canımPatlıcanlı bi yemekle dolma yapcam bende
Deli ben gruptan anladım profile bakmadım bileNasıl olmuşşş
Günaydınlar beybiler
Gı eski adımı nası gördünüz azcık işletseydim bari sizi hani eskiden yeni numara alınca arkadaşlara şaka yapardık ya,
Nerdeyse bitti bile ama bayram diye değil bahar temşzliği benimkiKizlar bayram temizliğe basladiniz mi
Yoksa deliye (bana) hergün bayramKizlar bayram temizliğe basladiniz mi
Kizlar bayram temizliğe basladiniz mi
Maşallah eline koluna sağlıkNerdeyse bitti bile ama bayram diye değil bahar temşzliği benimki
Zorlanırsın baila da bitsin bir an önce yavaş yavaş yapBen son bı hafta kala başlayayım diorum Allah'ın izniyle
Sağol canımMaşallah eline koluna sağlık
Sağolasın canım hepimizinEllerine sağlık canım
Evde eşya çok olmayınca toplamasida rahat ediyor tabiiNoooo
Bayram temizligi olarak evden hergun 3 koca poset esya dagitiyorum
Biraz ferahlayalim
Ben bayram temizliğine bayramdansonra başlıcam yaz temizliği olucak yaniKizlar bayram temizliğe basladiniz mi
Dimi haklısın aslında bugün perdeleri yıkamakla başlayım o zamanZorlanırsın baila da bitsin bir an önce yavaş yavaş yap
Hee bende bazılarınınkini görmeye çalışınca opss buna yetkin yok diyordu ondan demek kiSeni izlediğim için görüyorum bebek prolukla ilgili deeeeel
Tam benlik olmuş ama dimiDeli ben gruptan anladım profile bakmadım bile
Belki bugün yavaştan başlıcamKizlar bayram temizliğe basladiniz mi
Valla mantıklı hem oruç da olmayız rahat olurBen bayram temizliğine bayramdansonra başlıcam yaz temizliği olucak yani
Evet oructan dolayı çamaşır suyunun falan kokusu çok ağır geliyo miğdem kalkıyo kuzum. Lavaboları bile maskeyle temizliyorum oruc girdiğinde beri ondan bende öyle karar verdim zaten bayram yok gibi bişey bu seneHee bende bazılarınınkini görmeye çalışınca opss buna yetkin yok diyordu ondan demek ki
Tam benlik olmuş ama dimi
Belki bugün yavaştan başlıcam
Valla mantıklı hem oruç da olmayız rahat olur