- 17 Ocak 2020
- 27.295
- 39.387
Elin nasıl oldu kuzuİyiyim Allah'a şükür ipeği uyuturken bende uyumuşum az önce uyandım
Kizceler hap içmiştim parol, bir tık azaldıCanım iki kasinin arasına buz sur belki geçirir agrini gecirir biraz ya dünden beri boylesinASSOSyal
Sağol canım benim d ün çok sizliyordu ama bugün daha iyi sabahtan beri eldiven takmıştım orayı burayı temizliyordumElin nasıl oldu kuzu
Sen yinede dikkat et beybi çok zorlamaSağol canım benim d ün çok sizliyordu ama bugün daha iyi sabahtan beri eldiven takmıştım orayı burayı temizliyordum
Tamam canikom sağol Allah razı olsun iyiki varsınSen yinede dikkat et beybi çok zorlama
Sende BitanemTamam canikom sağol Allah razı olsun iyiki varsın
Harikasın, ben bile kendine bayramlık alırdım. Çocuklar ister canimAllah'tan cocuklara bayramlık almıştım ya her ne kadar bayramlar olmasada çocuklar özenir dimi
Güle güle kullan canım bizim çocuklarımız çok şanssiz güzel bı bayram göremediler yaHarikasın, ben bile kendine bayramlık alırdım. Çocuklar ister canim
Bu bayram bende almadım canım heves falan yok arttıkGüle güle kullan canım bizim çocuklarımız çok şanssiz güzel bı bayram göremediler ya
Ay aldım okumusum canım evet heves yokki am işte çocuklar en azından bayram olduğunu hissetmeleri için aldımBu bayram bende almadım canım heves falan yok arttık
Anne babalarimizin elini opemeden geçiyorAy aldım okumusum canım evet heves yokki am işte çocuklar en azından bayram olduğunu hissetmeleri için aldım
Çocuk onlar balım bizim gibi değil ki ,haklarıAy aldım okumusum canım evet heves yokki am işte çocuklar en azından bayram olduğunu hissetmeleri için aldım
Azıcık bize bırak sevsin teyzeleri yaBebem uyumadi bu gece yaagelemedim kaynatmaya.
Azıcık bize bırak sevsin teyzeleri ya