Benim ki devamlı ağrımıyor diye yastık falan almadım ben.Bende herkes gitti diye yavaş yavaş okuyup geliyordum
Selamm beybilerrre nasılsınız
@Nalin73 geçmiş olsun
ASSOSyal Minnosprenses sizlere de geçmiş olsun baş ağrısından dolayı
Z Zerrebebeklinick bende de var boyun düzleşmesi şu yastıklar varya neydi adını unuttum işte ondan kullanıyorum en azından sabaha o ağrı gitmiş şekilde uyanıyorum
Allah Allah farklı o zaman seninki çünkü ben çok eğildiğimde el işi felan yaparsam aşırı ağrır hatta boyunluk var onu takarım öyle iş yaparken. Neyse işte o ağrı geçsin diye gelir hemen o yastıkta yatarım ama yatış şekli de önemli sanki yine o boyunun rahat etmesi lazım.Ya işte o yastık bende iki yıldır var
Ben medikalden aldım ve yok hiç bişey değişmedi eşimin yastığına beline sirtina kafamı koyup uyuyunca daha rahat uyanıyorum adeta .
O yastıkla yattigimda ise sabah uyandığımda sanki etimi cimciklemisler gibi binbir acı anlatamam
Genelde 6 gibi kimse kalmıyor bende uyuyorum 10 gibi uyanıyorumNe zaman uyuyacaksiniz saat kaçta uyanacaksiniz ?
Benimki sadece merak
Bende dengesiz durduğum zaman ağrır aslında fizik tedavi bölümüne gitmiştim seneler evvel bana bi egzersiz verdi de kaybettim ya. Doğru düzgün uygulamadır sen yapıyor musun egzersiz felanBenim ki devamlı ağrımıyor diye yastık falan almadım ben.
Hay Allahım yaBen şimdi uyumazsam 2 saat sonra benim çocuklar uyanır anne yeter uyuduğumuz deyip başıma dikilirler .
Bazen geliyorlar anne uyansana artık bak güneş doğmuş sen neden uyanmiyorsun diye hesap soruyorlar
Tamam canım iyi uykularBehlül kaçargündüz gelirim aranıza sokuluveririm
Bekliyorum bende beybisiiASSOSyal mesaj önceki sayfada kalmış alıntı yapmaya üşendim
Evveett sana karşı boş deelimmben geliyorummmm diye haber verem dedim ki başka yerdeyse çıksın gelsin kavuşalım sarılalım
Yaklaş yamacimizaBehlül kaçargündüz gelirim aranıza sokuluveririm
Yüzüstü filan yatıyorum.olmamasi gereken bı yatış şekli mi acaba kiAllah Allah farklı o zaman seninki çünkü ben çok eğildiğimde el işi felan yaparsam aşırı ağrır hatta boyunluk var onu takarım öyle iş yaparken. Neyse işte o ağrı geçsin diye gelir hemen o yastıkta yatarım ama yatış şekli de önemli sanki yine o boyunun rahat etmesi lazım.
Bende isterim öpücük
Yok ben hiçbir şey yapmıyorumBende dengesiz durduğum zaman ağrır aslında fizik tedavi bölümüne gitmiştim seneler evvel bana bi egzersiz verdi de kaybettim ya. Doğru düzgün uygulamadır sen yapıyor musun egzersiz felan
Geçmiş olsunn cnmDaha iyiyim canım çok sağol allah razı olsun
Nasılsın bebitoooooGüünaaaayyyydııınnn