- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.474
- 31
Bende okuyamadımNe konuşmuşsunuz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende okuyamadımNe konuşmuşsunuz ya
Terazi mi olsun aha benim herif gibi dengesiz kurban ol akrebeBen sezeryan olcam kız mecbur rahatım
Terazi mi olsun aha benim herif gibi dengesiz kurban ol akrebe
İkizlerde terazi gibi dengesiz ya ben olsam akreb doğururum şu lari LaRisaCca erken doğuracakmış akrep olmasınndiyeBenim oglum da terazi
Ben ikizler
Allah adamima sabir versin. O da boğa.
İkizler daha zor yaaaİkizlerde terazi gibi dengesiz ya ben olsam akreb doğururum şu lari LaRisaCca erken doğuracakmış akrep olmasınndiye
8 sene konuştuğum adam ikizleri tam kurtuldum ondan dedim gidip bir teraziye bulaştımİkizler daha zor yaaa
İkizlerde terazi gibi dengesiz ya ben olsam akreb doğururum şu lari LaRisaCca erken doğuracakmış akrep olmasınndiye
Dengesizleri çeken bi caziben var minnoşum8 sene konuştuğum adam ikizleri tam kurtuldum ondan dedim gidip bir teraziye bulaştım
Vaaah garibiiimEee bosuna demiyorum allah adama sabir versin diye
Alisti artik
Bisey olunca diyor ki mor iste bunlar hep ikizler burcunun sucu, sen aslinda masumsun
Çok haklı bana oy vermişsin teşekkür ederim şimdi gördümEee bosuna demiyorum allah adama sabir versin diye
Alisti artik
Bisey olunca diyor ki mor iste bunlar hep ikizler burcunun sucu, sen aslinda masumsun
Allah kahretsin evet, Eylül ayından beri saç tedavisi görüyorum bak 2 haftadır düşte saçım yine aynı dökülüyor tutam tutam geliyor inanamazsınDengesizleri çeken bi caziben var minnoşum
Saçı dökülsün herifin seni strese soktuAllah kahretsin evet, Eylül ayından beri saç tedavisi görüyorum bak 2 haftadır düşte saçım yine aynı dökülüyor tutam tutam geliyor inanamazsın
Dengesizleri çeken bi caziben var minnoşum
Hhiiiiiç canım annemden biliyorum ikizleri öööffff yaka silktim resmenBence dengesizlerin de accayip bi cazibesi var
Yok canim ne alaka, tabi ki ben ikizler oldugum icin söylemiyorum bunu
Hhiiiiiç canım annemden biliyorum ikizleri öööffff yaka silktim resmen
Rici idirimSagol ya
Rici idirim
Hayırlı geceler bende gidem artık öpüyom sizi
Hadi bebekler hayirli geceler, hayirli sahurlar
Gidiyim adamimin yanina azcik
Yel olacak zaten o tepesinden dökülüyor hepSaçı dökülsün herifin seni strese soktu