- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Napim cok sık kullanmamak lazimmisBağırsağına zarar çok içme
Ben de 1 hafta icerim 1 hafta ara veririm diom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napim cok sık kullanmamak lazimmisBağırsağına zarar çok içme
Evlenince zombiden daha kötü insanlarla karşılaşıyon ben şahsen korkmuyomOndan fena korkuyorum
Bir hafta çok 2 3 günde bir içNapim cok sık kullanmamak lazimmis
Seyrek seyrekNapim cok sık kullanmamak lazimmis
Kız zaten evlilik+kv fobim var germe beniEvlenince zombiden daha kötü insanlarla karşılaşıyon ben şahsen korkmuyom
Ne narı lanValla dutum o onerdigin narli sey cok iyi geldi bana parlakligi gordukce icimden adini geciriom
Ya reklam olmasin didim o a101 den aldigin sey isteNe narı lan
Heee kız bana da minnoş önerdi beyaz çamaşıra da koyuyom sakız gibi oluyoYa reklam olmasin didim o a101 den aldigin sey iste
Bana da söyleeee cilde mi uygulanıyorValla dutum o onerdigin narli sey cok iyi geldi bana parlakligi gordukce icimden adini geciriom
Çamaşır mi bende cilde sürülen birşey sandimdıHeee kız bana da minnoş önerdi beyaz çamaşıra da koyuyom sakız gibi oluyo
Sakın haaa narspirin genel temizlikBana da söyleeee cilde mi uygulanıyor
Bilmiyordum neyden bahsettiginizi. Kardeşim ve kuzenim küçükken saçlarına kosla sürmüşlerdi jöle sanmışlar saçlarının rengi açılmıştıSakın haaa narspirin genel temizlik
TövbeeeeeeBilmiyordum neyden bahsettiginizi. Kardeşim ve kuzenim küçükken saçlarına kosla sürmüşlerdi jöle sanmışlar saçlarının rengi açılmıştı
Valla ikisi de kumral saçlıydı sarıya dönmüştü rengiTövbeeeeee
Allah korusun ben çok korkarımZombi gelse şaşırmam artık
Hangisi kızHeee kız bana da minnoş önerdi beyaz çamaşıra da koyuyom sakız gibi oluyo
Sütlü tatlıSutlac yiyom
Sutlac sutlu tatli diyin,
Beni rahatlatin la..
NaspirinHangisi kız