- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Herkes neye uğradığını şaşırmış durumdaNeden benim işimin ilk gününde oldu bu ama
Ayy harikaaaaEvet kuzum sağolasın bugün ilk iş günümdü anaokulundayım öyle öğretmenlik değil ama gölge ablalık yapıyorum bi çocuga 4 saatcik
Hayırlı olsun işinEvet kuzum sağolasın bugün ilk iş günümdü anaokulundayım öyle öğretmenlik değil ama gölge ablalık yapıyorum bi çocuga 4 saatcik
Sağolasın bebeğimAyy harikaaaaçok sevindim, cok zevkli hayırlı olsun canimcim
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun işin
Kahveni içtiğin yerde dinlen dinlendiğin yerde kk okuCok güzel oldu evet dinleneyim mi kk mı okuyayım kahve mi içeyim şaşırdım
Allahtan ki ben samimi değilmişim genelde böyle dengesizleri çekerim üzerimeHerkes neye uğradığını şaşırmış durumdakaramel
Yaa ne güzel canım benim hayırlı olsunEvet kuzum sağolasın bugün ilk iş günümdü anaokulundayım öyle öğretmenlik değil ama gölge ablalık yapıyorum bi çocuga 4 saatcik
Öyle yaptım valla biyandan da ömeri izliyorumKahveni içtiğin yerde dinlen dinlendiğin yerde kk oku
Teşekkür ederim kurabiyemYaa ne güzel canım benim hayırlı olsun
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canimcim, sonunda hersey güzel olacakSağolasın bebeğim
Daim olur inşallah en azından bi süre yani cok çalışamam tedavi işlerim var biliyorsun en fazla 6-7 ay
İnşallah sosyalim inşallah nasip artık bi süre düşünmicemRabbim gönlüne göre versin inşallah canimcim, sonunda hersey güzel olacak
Amiinnnn, hiç ummadığın anda çiçek açsın bahcelerin kuzumİnşallah sosyalim inşallah nasip artık bi süre düşünmicem
Ömer de neymiş hhhııhÖyle yaptım valla biyandan da ömeri izliyorum
Benimde hiç konuşmuşluğum yok ama durum falan yapınca insan beğeniyor yorum yapıyor acayip oldukAllahtan ki ben samimi değilmişim genelde böyle dengesizleri çekerim üzerime
Senin içinde öyle olsun bebeğim senin içindeAmiinnnn, hiç ummadığın anda çiçek açsın bahcelerin kuzum
Öyleymiş valla kaçırdığıma üzüldümÖmer de neymiş hhhııhbütün ekşin kk da
Öyle oluyor ya nasılda boş işlerle uğrasıyolar hayret ediyorumBenimde hiç konuşmuşluğum yok ama durum falan yapınca insan beğeniyor yorum yapıyor acayip olduk
Tam olarak bende öyleydimBenimde hiç konuşmuşluğum yok ama durum falan yapınca insan beğeniyor yorum yapıyor acayip olduk
Öyleymiş valla kaçırdığıma üzüldüm