- 12 Mart 2019
- 14.354
- 33.685
Vaayy demek görünüyormuşumkaramel Latte gördüm seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaayy demek görünüyormuşumkaramel Latte gördüm seni
Hemde nasıllllVaayy demek görünüyormuşum
Günaydın ozamanHemde nasıllll
tabi görünüyon görünmezlik iksiri mi içtinVaayy demek görünüyormuşum
Gunaydınn canneyy napiyinnGünaydın ozaman
Ben öyle sanıyodumtabi görünüyon görünmezlik iksiri mi içtin
Seni görmezden geldiklerini sanıp gizli gizli takip ediyolar aslındaBen öyle sanıyodum
YatışGunaydınn canneyy napiyinn
Belkide canımSeni görmezden geldiklerini sanıp gizli gizli takip ediyolar aslında
Kolay gelsinGidip temizliği bitirip geleyim
gidiyom ben temizliği.bitirir gelirimBelkide canım
Yapsınlar napalım
Sağol canımKolay gelsin
Canım pamuğum buralardayım iyiyim şükür sen nasılsın bebekli hayata alıştın mi birazcevizli tarcinli kek beybimmm napiyosun nerelerdesin hiç görünmuyorsun
Ooyyyy konuşamadık epey özlemisim senii naapyimm iyi kuzu alıştık iyicene artıkk 3aylık oldukk gülüşmeler bakışmalarr sevmeler dahada arttı evimin neşesi oldu benim için gunümü dolduruyo anlamıyorum akşam nasıloluyoCanım pamuğum buralardayım iyiyim şükür sen nasılsın bebekli hayata alıştın mi biraz
Tahmin ettim dedim kesin kahvaltı yok
Rabbim neseni arttırsın canım benim. Omru uzun bereketli olsun inşallah. Öyle oluyor hiç sıkılmazsin artık hele biraz daha büyüsün en yakın arkadaşın olurOoyyyy konuşamadık epey özlemisim senii naapyimm iyi kuzu alıştık iyicene artıkk 3aylık oldukk gülüşmeler bakışmalarr sevmeler dahada arttı evimin neşesi oldu benim için gunümü dolduruyo anlamıyorum akşam nasıloluyo
Evettt büyüdümü çok farklı olcak eminimmRabbim neseni arttırsın canım benim. Omru uzun bereketli olsun inşallah. Öyle oluyor hiç sıkılmazsin artık hele biraz daha büyüsün en yakın arkadaşın olur