Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol askisiKOLAY GELSİN CANIM
Dunyaya hizmet etmeye mi geldik
Azcik da keyif yapak
Opuyom sizleriii
Yeri anam yeri bende accuk spor yapsam eyi de gözüm kesmiDunyaya hizmet etmeye mi geldik
Azcik da keyif yapak
Opuyom sizleriii
Gunaydin la catlak
Bu gadin da catlak hee ben hemen anladim ayni kafadayik
OYYSSS KALBİNİ YERİM SENİNSaol askisi
Bakin la aranizdaki tek minnos ahan da bu minnos agzini yidim kolay gelsin diyo hava atmeyo
Minnosum senben
Aaaşama görüşücük sendenSaol askisi
Bakin la aranizdaki tek minnos ahan da bu minnos agzini yidim kolay gelsin diyo hava atmeyo
Minnosum senben
He yakacam şinciNekadaaaann zeki arvat hemen anlamış çözmüş beni yak bakem bi ci... meaşallah meaşallah
Ama seviyorum seni cemileseni yılan seniiii bu beni kandırdı polis yok mu polissss imdatttttt
Hee sırıtışımdan belli değil miSeni oldururum
Hava mi ation gı
Ben kaciom abowww ajabzbzbAaaşama görüşücük senden
Öyledir ooooNekadaaaann zeki arvat hemen anlamış çözmüş beni yak bakem bi ci... meaşallah meaşallah
sen bekle tospik dedik bağrımıza bastık yarı yolda bıraktın beniAma seviyorum seni cemile
Hee sırıtışımdan belli değil mi
Benim de yapmam lazım yaYeri anam yeri bende accuk spor yapsam eyi de gözüm kesmi
Ee Bi tospikle yola çıktığını unutmaman lazım o gelene kadar sen aya çıkarsın balayınasen bekle tospik dedik bağrımıza bastık yarı yolda bıraktın beni
ahahahahah ben sırtımda taşırdım oysakiEe Bi tospikle yola çıktığını unutmaman lazım o gelene kadar sen aya çıkarsın balayına
ahahahahah ben sırtımda taşırdım oysakiEe Bi tospikle yola çıktığını unutmaman lazım o gelene kadar sen aya çıkarsın balayına
Yeri anam yeri bende accuk spor yapsam eyi de gözüm kesmi
At da gidim yapim bendeSana bi hareket atam yap valla karnin altindan cikacak sanion hahahahaba ben dun gece oluyodum soguk terler doktum
Karin kasi
Bilemedimmmm bilemedimmmmahahahahah ben sırtımda taşırdım oysaki