- 16 Aralık 2019
- 20.337
- 81.078
- 31
Çiğdeme ver o yesin senin yerineBen ilkkez yaptım diye ozaman
Ama çok güzeldi gözüm hala yiyemediklerimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiğdeme ver o yesin senin yerineBen ilkkez yaptım diye ozaman
Ama çok güzeldi gözüm hala yiyemediklerimde
4 dilim ona 2 dilim babanneye verdim geriye 6 dilim kaldı onu napcazÇiğdeme ver o yesin senin yerine
Herifin ağzına tık4 dilim ona 2 dilim babanneye verdim geriye 6 dilim kaldı onu napcaz
1 dilim yedi uyuduHerifin ağzına tık
Revaniyi ben çok yaparımm ilk tatlımdı yeni evlendiğimde afiyet olsun kuzumMigrenben benim bebeğim bir revani tarifi verdiki akıllara zarar kızlar
Hemen isteyin ve deneyin diyorum başkada bişey demiyorum
Yesin1 dilim yedi uyudu
Kalanı yarın yesin artık napım
Sağol canım bende ilkkez yaptım eşim cok sever benim pek aram yoktur ama cokta güzel olmuştu yaparım artıkRevaniyi ben çok yaparımm ilk tatlımdı yeni evlendiğimde afiyet olsun kuzum
Yapp yapp çokta kolayy hemen yapıveriyorsunnSağol canım bende ilkkez yaptım eşim cok sever benim pek aram yoktur ama cokta güzel olmuştu yaparım artık
Doğurduktan sonra yersiniz artıkYapp yapp çokta kolayy hemen yapıveriyorsunn
Benimde eşim tatlıcı olduğu için yapardımm şimdi canım çekmesin diye ne yaptırır ne aldırır
Aynen bebişimm genede ellerine sağlıkkDoğurduktan sonra yersiniz artık
Sağol canımAynen bebişimm genede ellerine sağlıkk
Yine akşama geldim iyi akşamlargünaydın güzel hanımlar. Sıkıntılarınızın son bulduğu bi gün olsun
Jou
karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
@Saliha40
@Amanita
Allah şifa versin canımCanım kızlar anne olduğumdan beri 8 yıldır en çok canımı yakan şey Oglumun çaresizce ağlayışını gördüğüm ve şifa bulması için çabalayıp sonunun ameliyat sedyesine yatırıp ameliyata gidişi ile alev alev yaniyor ve bu sureklilik haliyle devam ediyor etkisinden kurtulamıyorum elimi tutup gözlerimin icine bakmasi aglamasi ölümden beter hic bir çocuk hasta olmasin hiç canı yanmasın yine ameliyat yolu göründü bize dualarinizi esirgemeyin teyzeleri efe canim
Laviimmm
88 gün kalmışLaviimmm
Evet kuzum gün çok çabuk geçiyor88 gün kalmış
Evet geçsin çabuk hakliyimiyimEvet kuzum gün çok çabuk geçiyor
Geçsin tabiii vallahaa uyku uyuyamaz oldum buara çiş üzeri çişEvet geçsin çabuk hakliyimiyim
Allh razi olsun cnmAllah şifa versin canım