Maşallah dutum yaparsin sen bu işi yaza fit gircen fissss fit79.3 den 75,8 e indim 3 haftada
İnşallahMaşallah dutum yaparsin sen bu işi yaza fit gircen fissss fit
Adam isi biliyo, sabote timeGitmiş 2 kutu tatlı almış gir çık ye diye
Niye yemiyon gurban olduğum gadın dedi . Dedim de get zalımın oğlu bana yulaf al kemiremAdam isi biliyo, sabote time
Kim diyette bende çok özledim spor yapmayı yürümeyiÜstüme hep bebe at kurbisim
İnanmıcan ama ben diyetteyimKim diyette bende çok özledim spor yapmayı yürümeyimartın diğer yarısı bahar olur diyollar doğru mu ki acep kendimi yollara vuruciiimmm
Vallah sizin oranin yemekleri ne güzeldir simdiiiİnşallah65 olsam ne güzel olur
TutuyomVallah sizin oranin yemekleri ne güzeldir simdiiiAğzını dutcaaann dutuumm
Bu kararlılıkla veremicen kilo yok bebeemmTutuyombrokoli lahana yiyom ben ne hallara düştüm
Ağzın bal yesin kuzumBu kararlılıkla veremicen kilo yok bebeemmKolay gele bol kaloriler yakasın
Ağız tadıyla artık diyet bile yapılmayacak dutum, küçük paket yulaf 20 lira olmuşNiye yemiyon gurban olduğum gadın dedi . Dedim de get zalımın oğlu bana yulaf al kemirem
Bimden 12 liraya aldımAğız tadıyla artık diyet bile yapılmayacak dutum, küçük paket yulaf 20 lira olmuş
Evet doğru bahar yakındaKim diyette bende çok özledim spor yapmayı yürümeyimartın diğer yarısı bahar olur diyollar doğru mu ki acep kendimi yollara vuruciiimmm
Aaaa süper, valla stok yap dutumBimden 12 liraya aldım
Sana kalp gönderdim beni görmüyorsunBu kararlılıkla veremicen kilo yok bebeemmKolay gele bol kaloriler yakasın
500 gr dı. 1 paket de müsli aldım 13 lira . Bitsin de heleAaaa süper, valla stok yap dutum
Bol eksiler olsun inş dutum500 gr dı. 1 paket de müsli aldım 13 lira . Bitsin de hele
İnşallah kuzumBol eksiler olsun inş dutum