- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Kız sen banlanmadımBeni çağıran yokk hihhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen banlanmadımBeni çağıran yokk hihhh
Oyyuy kuzuuu gel gülüüüm sensiz olabilemez
Hoşbulduk canım ne iyi etmişin de açmışınHoş geldin
Netten güvenemiyorum ya benim oğlan biraz dombili teyzesi hep büyük alıyorum bu tarz şeyleri güvenip alamam yine bulunduğum yerden bişeyler uydurmaya çalışcam
Nefret ediyorumPeynirsiz sofraya oturmam
Akşam okur ancak dışarıda işi varmışOku bakalim athena da sana eslik etsin geriden takip edecek oda
Aa sen gitmedin mi kız Şişş sevindim vallaBeni çağıran yokk hihhh
Yok yok linç olmasın canım zaten iki kafa dağıtmaz şurada sakin sakinAman diyeyim bacım linç olmasın linçe tahammülüm yok Sonra kırmızılı beğenmedimlerimi atmak zorunda kalıyorum
Yok canım ben banlanacak birsey söylemedim. Çok şey söyleyecektim de kisiliksiz bayanada ban yememek için tuttum kendimiKız sen banlanmadım
Ben de ondan nefret ediyorum bebekliğimden beri yemiyormuşumBen peynir yoğurt yerim ondan sıkıntı yok süte no sen neden yemitorsun peynir
Bende gider dedim de gitmemişAa sen gitmedin mi kız Şişş sevindim valla
Aynen ben bi seçeneklere bakayım bulurum bişeyler yaEki Görüntüle 2810034
Bu üstündeki lacivertin puantiyeleri daha büyük ve belirgin normalde resimde bu şekilde çıkmış. Kırmızı papyonu da vardı sıkılınca çıkardı Eğer eşin kırmızı istemiyorsa canlı mavi canlı sarı sen birebir aynı ton olmak zorunda değilsin. O zaten iki renk giyinecek. İçinden bir ton seçebilirsin.
O Banlandı da bu sabah yine gördüm onuYok canım ben banlanacak birsey söylemedim. Çok şey söyleyecektim de kisiliksiz bayanada ban yememek için tuttum kendimi
Evet baktık yorumlarda olmuyo burda toplanalım linçlenmeden ne yapıyorsak burdan yapalım dedik☺Hoşbulduk canım ne iyi etmişin de açmışın
Ilk bardağı şekerli ikinciyi şekersiz içiyorum yoksa kalbim dayanmıyor o kadar sekersizligeBen şekerli içerim vardır şeker yoksa getiririm
Biz senle süt kardeşi olalımBen de ondan nefret ediyorum bebekliğimden beri yemiyormuşum
Gelmiş kızzHuabahabbaabbabababa