- 18 Kasım 2020
- 20.550
- 49.619
- 548
kız o kadar kötü durmuyor ki
Nickin kisaltlmisindan yola ciktim cnm prdonSen hele bebisini doğsağ sağlık gerisi önemli değil ben çoğu kişiyi motive ettim sizi de ederim buarada Pınar ben
mantıklı bende minnoşNickin kisaltlmisindan yola ciktim cnm prdonhadi insallh
hadi gözün aydın bende gidem mıtfaaaağğğ doplıyambenim mesai sonu eve geçiyorum kızlar oradan yazarım artık öpürüyorum hepinizi
Yok yok iriyim diye belli etmiyodu sonradan üstüne 15 kg daha eklenince olanlar oldukız o kadar kötü durmuyor ki
Yok yok hep beraber vericezYok yok iriyim diye belli etmiyodu sonradan üstüne 15 kg daha eklenince olanlar oldu
Geldim biraz gecikdim ama ne kaçırdım
Kolay gelsin canımBen tombi
hadi gözün aydın bende gidem mıtfaaaağğğ doplıyam
Yooo biz her daim burdayızGeldim biraz gecikdim ama ne kaçırdım
Ben verdim can 93 den bu haleYok yok hep beraber vericez
Keske stres zayiflatsaydi suan bende buharlasip ucmustum bak bilionmu
İnşallah birşey olmamıştır sırtına vurdun mu hafifçe . Bende korkarım cidden Allah'ım sakinsin kuzunuKizlar yaa, oglum yemek yerken agliyordu bana laf yetistirirken agzinda pilav vardi ve birfen icine kacti oksurmeye basladi baya oksurdu su verdim sirtina vurdum cigerine kacmis midir dersiniz? En buyuk korkumdur bu . Offf
Yok ya stresten ben aldım aldımKeske stres zayiflatsaydi suan bende buharlasip ucmustum bak bilionmu
Sabırlı ol kuzum inşallah sorun yokturNalet olsun bi gunum de normal gecsin!! Dayanamiyorum artik ben psikolojim bitti artik
Sakin ol canım kolay bi eylem değil o söylediğin. Hem öyle olmuş olsa mosmor olur nefes alamaz. Geçmiş olsun korkulacak bişey değildir oNalet olsun bi gunum de normal gecsin!! Dayanamiyorum artik ben psikolojim bitti artik
Ya vurdum hem de sinirlendim baya sert vurdum su verdim dedim yemekte aglarsan olacagi buİnşallah birşey olmamıştır sırtına vurdun mu hafifçe . Bende korkarım cidden Allah'ım sakinsin kuzunu
Insallah canim yaSakin ol canım kolay bi eylem değil o söylediğin. Hem öyle olmuş olsa mosmor olur nefes alamaz. Geçmiş olsun korkulacak bişey değildir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?