Afiyet olsun canımmEki Görüntüle 2813005
Ben kahvemi hazırladım siz neredesinEfenin_Annesi D u t athena @Niloyatospikk M Mevsim hep bahar X xnobodyx @Masalimsensin @Chocolita
Eksik kalmiyimEki Görüntüle 2813005
Ben kahvemi hazırladım siz neredesinEfenin_Annesi D u t athena @Niloyatospikk M Mevsim hep bahar X xnobodyx @Masalimsensin @Chocolita
Neden illa bir suru kotulukten sonra akillari baslarina geliyor ki?Şimdi nasıl mı... şimdi kedi gibi. Yaptıklarından o kadar pişman ki. Onunda bi kızı var. Zamanla duruluyorlar. Sabır etmekten başka çaren yok bacım.üstüne gittikçe daha kötü oluyorlar. Sana yazık. Bi süre kendi haline bırak
Bizimki de öyleydi. Annem konuştu babam konuştu ben konuştum ve sevdiği diğer insanlar. Ama şu an onlarda kavak yelleri esiyo. Ne desen boş. İnşallah pişman olacağı seyler yapmaz.tek yapman gereken sabır edip gizliden kollamakNeden illa bir suru kotulukten sonra akillari baslarina geliyor ki?
Bunlari yasamasina gerek yok uyariyorum simdiden hemde..
Insanin ne geliyorsa basina kendi kafasizligindan geliyor tum uyaranlara ragmen hata niye?
Afiyet olsunEksik kalmiyim
Aslında aşılama yaptırdım ya icmemem lazım ama dayanamadım . Çok teşekkür ederim cannımmmAfiyet olsun
Rabbim gönlüne göre versin canım . Günde 1 tane şifaAslında aşılama yaptırdım ya icmemem lazım ama dayanamadım . Çok teşekkür ederim cannımmm
Allah razı olsun kuzum Rabbim bana da bekleyen herkesin duasını kabul etsin inşallahRabbim gönlüne göre versin canım . Günde 1 tane şifa
İnşallah canımAllah razı olsun kuzum Rabbim bana da bekleyen herkesin duasını kabul etsin inşallaho gün nasip olsun başka birşey istemiyorum
Hemen uyurlar inşallah bir keyif kahvesi içersinAfiyet olsun canımmbebeyi sallıyom ilk müsait anımda hemen atacam
Bende normalde sabah içerdimde yoğunum bu saate kaldıAfiyet olsun tatlim ben içtim sabah ya
Benim ergenlikte baya vukatliydi annemle kötü oldum bayaBizimki de öyleydi. Annem konuştu babam konuştu ben konuştum ve sevdiği diğer insanlar. Ama şu an onlarda kavak yelleri esiyo. Ne desen boş. İnşallah pişman olacağı seyler yapmaz.tek yapman gereken sabır edip gizliden kollamak
Saklama kavanozun da çok güzel minnoşum güle güle evinde kullanAfiyet olsun fıstığım
Afiyet olsun MeliscimBende normalde sabah içerdimde yoğunum bu saate kaldı
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Meliscim
Hepimiz geçtik o yollardan ama bazen daha çetrefilli oluyorBenim ergenlikte baya vukatliydi annemle kötü oldum baya
Beyim çay demliyor getirsin atayim bnde cayimi safak 2Eki Görüntüle 2813005
Teşekkür ederim canım bende çok beğendim iki defa gittim züccaciyeye kısmetim buymuşSaklama kavanozun da çok güzel minnoşum güle güle evinde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?