Herifi olmayanlar da gelebiliyor muÇay partisi herifleri uyutın gwlin
bosver bosverHe zaten yazmadım ifşa edemem kendimi
Sorma alt katımda kaynana üst katta da eltiler varAzmine hayran kaldım vallaha kırk yıl uğraşsam bulamam
Abooo allah kurtarsın bacım
cok sukur bızde onlar yokBizde kırmızı olduk. Ramazanda da iftar sahur davetleri yasaklandı ben bi üzüldüm sevgili kayınannem ve görümceklerimle davetleşemeyeceeeez
Tabisiiiii onlar en ön sıradan yerlerini alıyollaağğğHerifi olmayanlar da gelebiliyor mu
Bende bende sorma bu ramazan da boynumuz bükük kaldı kaynanadan uzakBizde kırmızı olduk. Ramazanda da iftar sahur davetleri yasaklandı ben bi üzüldüm sevgili kayınannem ve görümceklerimle davetleşemeyeceeeez
Ne güzelcok sukur bızde onlar yokvarlar ama yoklar gıbı
Onunki kesin gelirBende bende sorma bu ramazan da boynumuz bükük kaldı kaynanadan uzakChocolita seninkine gelmez dimi iftara yasak var ana yasak de
Gel gel hoşgeldinHerifi olmayanlar da gelebiliyor mu
tabıkıde sımdı benım kı yok ben katılmıyıyımmı şimdı ılla herıfmı lazım.Herifi olmayanlar da gelebiliyor mu
ayy ayy hıc sorma hayallere bıle almıyorum. dusunNe güzelen büyük hayalimm
Ooolmaz en ön sırada size yerimiztabıkıde sımdı benım kı yok ben katılmıyıyımmı şimdı ılla herıfmı lazım.
Benim kaynanama yasak yok masalım o gelirBende bende sorma bu ramazan da boynumuz bükük kaldı kaynanadan uzakChocolita seninkine gelmez dimi iftara yasak var ana yasak de
En güzeli bacım sal gitsin boşver yok olmaları daha iyiayy ayy hıc sorma hayallere bıle almıyorum. dusun
Hoş buldukGel gel hoşgeldin
Tesekur ederimOoolmaz en ön sırada size yerimiz
Ay sorma şoklardayımbıde nasıl bulmuş yaa ona sasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?