- 19 Kasım 2020
- 22.007
- 48.085
- 548
Kız nası bulmuşlar öyle insta dan kk nın sayfasını takip ediyor muydun orada mı gördüler kiKız biri beni instadan bulmuş özelden yazmış nasıl gebe kaldınız diye vayy dedim nasıl buluyorlar bunlar bizi instadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız nası bulmuşlar öyle insta dan kk nın sayfasını takip ediyor muydun orada mı gördüler kiKız biri beni instadan bulmuş özelden yazmış nasıl gebe kaldınız diye vayy dedim nasıl buluyorlar bunlar bizi instadan
Adımı bilse soy ismimi bilmez ki ortak ark da yok şaştım kaldım inamAnaa resmen ajan olmuş nasil buldu acep ismini bilen biri heralde
Ahahah kız hiç aklıma gelmedi haHerifle haşır neşir olduk bi baktım gebeyim diyeydin
Dizi bebeğim sen?Tenk yūū napiyosunuz bakalm
Takip edenin elinde patlar diyosunyok yoh ben patlayıcı bombayım. ajan hanım herkımsenız bana bulasöayın basınıza dert alırsınız
Ediyorum vallahi aboww hiç aklıma gelmedi bu bakKız nası bulmuşlar öyle insta dan kk nın sayfasını takip ediyor muydun orada mı gördüler ki
Kesinlikle. ben bombayım hıc tavsıye etmem kımseye. yapan kendını farklı yerlerde bulur. altan altan. uyarı veriyorumTakip edenin elinde patlar diyosun
Sağol canım insallan yararYarasın miro ya
Soran olursa öyle de allahtan burdan başka yerde hesaaaabım yoğAdımı bilse soy ismimi bilmez ki ortak ark da yok şaştım kaldım inam
Ahahah kız hiç aklıma gelmedi ha
Dizi bebeğim sen?
Benim bi tek insta var olmazsa baktım ki uzatıyor engellicem babamın kızı mıSoran olursa öyle de allahtan burdan başka yerde hesaaaabım yoğ
Aman kendinin tek gitmesi daha iyiBen canavarları uyutup daha yeni kahve yada çay içeriz eşimle kendisi annesine gitmiş beyefendi
Hiiiç allahtan şu engelleme olayı var yaaBenim bi tek insta var olmazsa baktım ki uzatıyor engellicem babamın kızı mı
bıde nasıl bulmuş yaa ona sasırdımHiiiç allahtan şu engelleme olayı var yaa
Ben buranın resmi insta hesabı olduğunu da bilmiyordum bigün buraya girmedim işte girmenin yolunu atarken öyle gördümEdiyorum vallahi aboww hiç aklıma gelmedi bu bak
Dokunmayın cısssKesinlikle. ben bombayım hıc tavsıye etmem kımseye. yapan kendını farklı yerlerde bulur. altan altan. uyarı veriyorum
Azmine hayran kaldım vallaha kırk yıl uğraşsam bulamambıde nasıl bulmuş yaa ona sasırdım
Abooo allah kurtarsın bacımBizde gittik kızım huysuzlaninca geldik malum çok uzaklar bı kat aşağısı
bosver bosver kız orda bızı bulurlar baksana.Ben buranın resmi insta hesabı olduğunu da bilmiyordum bigün buraya girmedim işte girmenin yolunu atarken öyle gördüm
Dokunmayın cısss
He zaten yazmadım ifşa edemem kendimibosver bosver kız orda bızı bulurlar baksana.
Bizde kırmızı olduk. Ramazanda da iftar sahur davetleri yasaklandı ben bi üzüldüm sevgili kayınannem ve görümceklerimle davetleşemeyeceeeezkızlar biz kırmızı olduk hatıtada hatta cogu ilerımız. karantınaya alındı