- 19 Kasım 2020
- 22.160
- 48.334
- 548
He kız iyi ki boşan diye bi kelime varBurada çok rahat konuşuyorlar ben takmıyorum bdv de koca boşamayıfa iyi yapılar o konulara girince hemen çıkıyorum ilk yorum hemen Boşan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He kız iyi ki boşan diye bi kelime varBurada çok rahat konuşuyorlar ben takmıyorum bdv de koca boşamayıfa iyi yapılar o konulara girince hemen çıkıyorum ilk yorum hemen Boşan![]()
Ayol evin icinde 2 cocuk zipir gibi dolanio ne giyecem cocuklara karsi babydoll mu? Banane o is sirasinda okey ama her dk benim de kisisel alanim ozelim rahatim var pehhHer dk olırsa pohu çıkarama kocamın yanında ya şort giyerim ya tayt
![]()
Görelim nolurtrrHele benim tipimi görseniz şuan![]()
Oo sonuçta tayt insanın kendine yakışanı giymesidirHer dk olırsa pohu çıkarama kocamın yanında ya şort giyerim ya tayt
![]()
Beni bitirdi ama uyudu yatağa koydum geri uyandıOyyy senin pozisyon omre bedel![]()
Hiç bişey bulamazsam dekolte giyerim yada sütyensiz atletle gezerimAyol evin icinde 2 cocuk zipir gibi dolanio ne giyecem cocuklara karsi babydoll mu? Banane o is sirasinda okey ama her dk benim de kisisel alanim ozelim rahatim var pehh
Hemen tüylü topuklu terlik alcam kendimeKiz ikinciye hamile kalmis ben isten çıkınca
Tuylu topuklular ise yaramis![]()
Sutyen mi o da ne? Hayatta takmam evde ha yat taHiç bişey bulamazsam dekolte giyerim yada sütyensiz atletle gezerim![]()
Aho AhoHiç bişey bulamazsam dekolte giyerim yada sütyensiz atletle gezerim![]()
Kız valla kıymetini bilBen bekarım vallah o ne rahat![]()
Bende fenayım![]()
Merak ettim![]()
Önce siz o zaman
Benim var hiç giyilmemiş sana kargolayımHemen tüylü topuklu terlik alcam kendime![]()
He bacim al aksjsbzbxvsh ise yario garantiliHemen tüylü topuklu terlik alcam kendime![]()
Sutyen mi o da ne? Hayatta takmam evde ha yat tane takacam banane iki sokum memiktolarim var zaten
![]()
Benimkiler 85-90 arası gidip geleeeyoooSutyen mi o da ne? Hayatta takmam evde ha yat tane takacam banane iki sokum memiktolarim var zaten
![]()