- 19 Kasım 2020
- 22.004
- 48.079
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NolduuBen kocaman bir aptalım
Bugün aklıma düşmüştü az önce çocuğun ilk ultrason çıktısını aradım aradım bulamadımNolduu
Ay bugün hep kaynanamdaydim neler yapıyorsunuzKızlaaar gelin artık buradan devam edelim. Müsait olan, kahvesini sütünü çayını alan gelsin
İlk testte kan değerlerinin yazdığı kağıdı da bulamadım. Eşime sordum. "Sen onları attın," dedi.Bugün aklıma düşmüştü az önce çocuğun ilk ultrason çıktısını aradım aradım bulamadım
Profil resminnnnnnYa 2020deki konuya yazmış biri bende girdim bakıyom bi kaç hesap pasif olmuş. Son yazış tarihleri Eylül ekim felan.
Bende diyorum bunlar az önce şu konuya yazdılar nası en son Eylül de görülmüş olabilir kaçak mı girmişler felan baya kafa patlatıyorum. Sonra konuya baktım 2020
Aptallığımı hatırlıyordum tam zamanında geldinAy bugün hep kaynanamdaydim neler yapıyorsunuz
Oyy sen tüm günü kaynananla mı geçirdin nasılsın pekiiiAy bugün hep kaynanamdaydim neler yapıyorsunuz
Sıkma canını. İlk ultrason resmi yırtıldı benim malesef. Diğerlerini biriktir gitsin. Daha az önemsediğin anlamına gelmiyorİlk testte kan değerlerinin yazdığı kağıdı da bulamadım. Eşime sordum. "Sen onları attın," dedi.
Hayır ne var ne yok atmışım sonra ben de hatırladımBugün aklıma düşmüştü az önce çocuğun ilk ultrason çıktısını aradım aradım bulamadım
Hadi ya çekmeceler önceki tahliller hepsine baktın mı inşallah bulursun
Iıı şeyyyy çalmıştım ya sabah çok hoşuma gitti ama hareket etmiyor kız niyeProfil resminnnnnn
ÖlüyorummmmOyy sen tüm günü kaynananla mı geçirdin nasılsın pekiii
Neden attığımı hatırlamak canımı sıktıSıkma canını. İlk ultrason resmi yırtıldı benim malesef. Diğerlerini biriktir gitsin. Daha az önemsediğin anlamına gelmiyor
Nasıl olsun kadının perti çıkmış beyni yanmışOyy sen tüm günü kaynananla mı geçirdin nasılsın pekiii
Bebeğim profilde gif çalışmıyor artık kazen o özelliği kaldırmışIıı şeyyyy çalmıştım ya sabah çok hoşuma gitti ama hareket etmiyor kız niye
Üzülme canımNeden attığımı hatırlamak canımı sıktı
Tahmin edebiliyorum ayy yarında ben gidiyorumhala huyunu suyunu çözemediğim kaynanamaNasıl olsun kadının perti çıkmış beyni yanmış
Hadi ya bende öyle bakıyom niye oynamıyor bu şapşik diyeBebeğim profilde gif çalışmıyor artık kazen o özelliği kaldırmış
Geçmişi bir kerana bırakmalısin. Güneş içine güneş gibi doğmadan önce farklı bir fikirdeydin, içine sıcaklığını verdikten sonra tamamen farklı bir dönem başladı. Artık onceki seni yargılamaktan vazgeçNeden attığımı hatırlamak canımı sıktı