Bu cocuklar bızı yormak zorundamı. 2saat atcılık. Yarım saat futbol. ve saklambac . kıtap boyama. Ben 53 kılo olan kadınım yavrum benı sal artık
Allah seni inandırsın dün geceden beri toplamda belki 3 saat uyumuşumdur .en son sabah 4 de pes ettim kalktım. Ve şu saat olmuş başım ağrıyor.gözlerim yuvasından çıkacak sanki
PekiKendi verimli topiğime zor yetişiyorum kuzum arada uğruyorum bir yerlere işte
EvetSen görümce misin peki?
Bi poha yaramaz zaten akşama kadar dötleri yer görmüyBenim şöyle bir fikrim var. Bu hamsterların dönüp durduğu tekerlek var ya içinde sürekli koşuyorlar hani. Onun çocuklar için olanını yapacaksın. İçinde istedikleri kadar kudura kudura koşsunlar. O hareket enerjisinden de elektrik elde edeceksin.
ahhh ahhh bızım 2yıl elektrigımız bedavaya gelırdıBenim şöyle bir fikrim var. Bu hamsterların dönüp durduğu tekerlek var ya içinde sürekli koşuyorlar hani. Onun çocuklar için olanını yapacaksın. İçinde istedikleri kadar kudura kudura koşsunlar. O hareket enerjisinden de elektrik elde edeceksin.
Bende 2 tane çocuk belki ömürlük beleşe getirirdikahhh ahhh bızım 2yıl elektrigımız bedavaya gelırdı
Kazandın
O kadar sıcak mı yaBende kazak da yok atletle oturuyom
Benimde uykum geldi vallaAaaman beee siz toplanana kadar Güneş'in uykusu geldi
E birazO kadar sıcak mı ya
Bu durumda benim dobik evladımın nasıl gelmesinBenimde uykum geldi valla
Güneş haklı vallaBu durumda benim dobik evladımın nasıl gelmesin
Takip etseneeeeBildirim gelmiyor ki kızlar bnçende sohbet yok diye gelmiyorum
Şimdi baktım gördümTakip etseneeee
Aaaa takip seçeneği varmış yeni gördün ne aptalım yaTakip etseneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?