- 19 Kasım 2020
- 22.062
- 48.164
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım iyi gecelerBen de kacam ballarim herif laf etmiye![]()
Bende bazen okuyamıyorum yetişemiyorum sonradan bakıyorum ne olmuş
İyi geceler kuzummmBen de kacam ballarim herif laf etmiye![]()
He kız bende sorma hele alıntı yapınca diyorum onu ne zaman yazmışlarBende bazen okuyamıyorum yetişemiyorum sonradan bakıyorum ne olmuş![]()
Büyük oğlum 2017 ortanca 2018 kizcem 2019 doğumlu Allah sanada nasip etsinSimdi kac yasindalar? Allah bagislasin.
Ben de istiyorum 3-5 bebe
Cok amin allahim.
Ramazan önce daha çok kaynatoyorduk sankiHe kız bende sorma hele alıntı yapınca diyorum onu ne zaman yazmışlar![]()
Canım ben yeni girdim ayy kıyamam nirdesin hemen yollayim
Maşallah rabbim acılarını göstermesinBüyük oğlum 2017 ortanca 2018 kizcem 2019 doğumlu Allah sanada nasip etsin
Amin canım benim sağol enişte beyle duzeldiniz miMaşallah rabbim acılarını göstermesin![]()
İyi de değiliz köte değiliz gibiAmin canım benim sağol enişte beyle duzeldiniz mi
Büyük oğlum 2017 ortanca 2018 kizcem 2019 doğumlu Allah sanada nasip etsin
Bana daaBüyük oğlum 2017 ortanca 2018 kizcem 2019 doğumlu Allah sanada nasip etsin
He kız şimdi iftar sahur saatleri farklı olunca denk gelemiyoruzRamazan önce daha çok kaynatoyorduk sanki![]()
Teşekkür ederim canım ben onları yemeye kıyamam kızCanım ben yeni girdim ayy kıyamam nirdesin hemen yollayim
Çok mu yoruldun kuzum senYazacak dermanım kalmamış gözlerim kapanıyor![]()
Evet aplaÇok mu yoruldun kuzum sen![]()
Sen zeytini ver bana git kahvenin çayını iç ben onu uyuturumBende içemedim yaaaadaha zeytini sallıyom