- 28 Haziran 2011
- 61.425
- 154.356
- 898
Işık çok önemli biliyorsun, şuan hava nasıl bilmiyorum orda ama çok ışık işe yariyo ve yakın çekimGündüz mü yapsam bilemedim ki![]()
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işık çok önemli biliyorsun, şuan hava nasıl bilmiyorum orda ama çok ışık işe yariyo ve yakın çekimGündüz mü yapsam bilemedim ki![]()
Birkaç tane çektim bakalınIşık çok önemli biliyorsun, şuan hava nasıl bilmiyorum orda ama çok ışık işe yariyo ve yakın çekim![]()
Yürü be minnosum kim tutar seniBirkaç tane çektim bakalın
Sunumu mu yaptım canım ama tarifler isimsiz paylaşılacakmıl
Attım nevroşa benim işim bittiYürü be minnosum kim tutar seni![]()
Banada atsanaAttım nevroşa benim işim bitti![]()
Hoşgeldin canım, vakit geçiriyoruz canım sen nasılsınKızlar hayırlı akşamlar
Napiyosunuz![]()
Hayırlı akşamlar canım ben yemek yaptım temizlik falan bir de yarışmaya katıldımKızlar hayırlı akşamlar
Napiyosunuz![]()
Haklı bı hareketHeeee oldu buradakiler de yetiştirin![]()
Yarışmadan ipucu ver bariHayırlı akşamlar canım ben yemek yaptım temizlik falan bir de yarışmaya katıldım![]()
Canim bu yarışmada isimsiz resim paylaşılacak, sonuç belli olunca isimler aciklanacak
Yarışma sahur tarifi canım cumartesi başlıcak oylamaYarışmadan ipucu ver barigidip ellerinkini beğenmeyelim aramızdaki Ler dururken
![]()
Ben uyuyakalmisim birazHoşgeldin canım, vakit geçiriyoruz canım sen nasılsın![]()