Kız hayal mi görünBebeler uyanmadıysa sen de kıvrıl yanına
Belki bir umut babalarına özenmişlerdir dediydimKız hayal mi görünbu saate kalır mi bebeler saat 8 di kalktılar bugün
Reklâm yapmak yasak kuzu, yoksa ürün ismi ile açılmış sayfalar varE yani çamaşır deterjanı Bulaşık makinesi tableti felan evin tozu süpürgenın sapıkız anam bacım yavrum sen eski üyesin sana sorim gı yoksa mune aplaya mesaj atcam bu sitede ürün adı vermek yasak mı misal Bulaşık deterjanı ne kullanıyorsunuz dedim yada ne bilim kadınlar arası fikir alışverişi sonuçta yasak mı böyle şeyler
Töbe deseneBelki bir umut babalarına özenmişlerdir dediydim
Yok kız reklam amaçlı deel fikir alışverişiReklâm yapmak yasak kuzu, yoksa ürün ismi ile açılmış sayfalar var
Tövbee tövbeeTöbe desene
İyi senden nbr
Geçen senin spolieri yapmaya çalıştım da kabul etmedi ama öğrendimİyi senden nbr
görüşürüüüüüüüzzzGeçen senin spolieri yapmaya çalıştım da kabul etmedi ama öğrendimneyse hadi kaçıyorum benn görüşenzi mucuk
OooBugünü kocime adıycamuyanana kadar burdayım sonra onunla ilgileneyim balkon keyfi yapacaktık hava bulandı ya artık evde film felan izleriz
Nereye yswGeçen senin spolieri yapmaya çalıştım da kabul etmedi ama öğrendimneyse hadi kaçıyorum benn görüşenzi mucuk
Günaydın balimYok kız reklam amaçlı deel fikir alışverişigünaydın iki gözümün çiçeeeee
Tövbee tövbee
İyiyiz canım sen nasılsınCanlar naaagber
Bu kk beni sevmiyorgörüşürüüüüüüüzzz
Koci uyandıNereye ysw
Herifin yanına
Bize uğramaz bacımAaaahhh ah elde ne kocalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?