- 30 Temmuz 2020
- 3.417
- 15.591
- 123
- 26
Köy mis gibi doğa yürüyüşe çıktım valla sen nasılsınNasılsın canımm![]()
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köy mis gibi doğa yürüyüşe çıktım valla sen nasılsınNasılsın canımm![]()
Ayy gördüm durumunda çok özendim vallahaKöy mis gibi doğa yürüyüşe çıktım valla sen nasılsın![]()
Ayy gördüm durumunda çok özendim vallahaiyiyim şükür canım
Ayyy çok güzel
![]()
![]()
![]()
severim manyakları
![]()
Hee iyi bari kuzum zaten diğer türlü saçma olurdu ha bire banlanırdıkOnu ben öğrendim isim vermek yasak değilmiş ama reklam amaçlı tanıtmak yasakmış
Aaaaayyy ne mutlu banaaaKız dutluk şu emoji de artık seni görüyorum![]()
![]()
El de ne kocalar var anasını satayım bizimki de totoyu devirdi uyuyoBugünü kocime adıycamuyanana kadar burdayım sonra onunla ilgileneyim balkon keyfi yapacaktık hava bulandı ya artık evde film felan izleriz
![]()
Aynı benimki de uyanmadı ama dün çok yorulmuştu bende kıyamadım uyusun,El de ne kocalar var anasını satayım bizimki de totoyu devirdi uyuyo![]()
Bizimki de yorgun geliyo napim gece de geç yattıAynı benimki de uyanmadı ama dün çok yorulmuştu bende kıyamadım uyusun,![]()
Bebeler uyanmadıysa sen de kıvrıl yanınaBizimki de yorgun geliyo napim gece de geç yattı