- 19 Kasım 2020
- 22.057
- 48.156
- 548
E yani çamaşır deterjanı Bulaşık makinesi tableti felan evin tozu süpürgenın sapıÇokta özel konuşmadık zati günlük işler
Yok onuda kaldırıp şöyle bir bakıyorumUyku bandı tak kız ben bi takıyorum hala gece diye uyup kalıyorum
UçmuştumValla ne ara yiyorsunuz kız ben yemek yiyip sofrayı topla sonra namaz derken kimse kalmıyor
Amin canım cümlemizinkini
Bide şu prolu hanımlar varya şuan topiğe kim bakıyorsa altta görüyormuşyaa prolu beybiler bak çevrim içi şeysini de kapatabiliyormuş
Gittin mi bebeemm
Onu ben öğrendim isim vermek yasak değilmiş ama reklam amaçlı tanıtmak yasakmışE yani çamaşır deterjanı Bulaşık makinesi tableti felan evin tozu süpürgenın sapıkız anam bacım yavrum sen eski üyesin sana sorim gı yoksa mune aplaya mesaj atcam bu sitede ürün adı vermek yasak mı misal Bulaşık deterjanı ne kullanıyorsunuz dedim yada ne bilim kadınlar arası fikir alışverişi sonuçta yasak mı böyle şeyler
Nasılsın ben mi hoş geldimHoş geldin
Nasılsın aşkommGünaaydınnn
Hoş buldumHoş geldin
Şifa olsunBen geldim diyeMinnosprenses yazmış şimdi farkettim oda hosgelmis sende yok canım ne poğaçası kızım uyandı onu yatirayim derken bende uyumuşum eşim hazırlamış sağolsun kahvaltılık la geçirdik
Günün yakınsa olur yumurtlama zamanı olur üşütmüşsündür iştihaplanmışsındırKizlar ya benim sağ kasigima bıçak batar gibi sancı giriyor neden olaki
Adetime daha çok var ama bilmiyorum çok ağrıyor doktor bı defa biraz kum var demişti çok su iç demişti acaba susuzluktan mi oluyorGünün yakınsa olur yumurtlama zamanı olur üşütmüşsündür iştihaplanmışsındır
Olanilir canım bol su içmeye çalışAdetime daha çok var ama bilmiyorum çok ağrıyor doktor bı defa biraz kum var demişti çok su iç demişti acaba susuzluktan mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?