- 18 Kasım 2020
- 20.568
- 49.638
- 548
Sende haklısın canım doğru çocuklar yormuştur seniBilmiyorum çok susadım valla sabahtan beri beş yaş altı üç çocuk peşinden koşuyorum bayilmadigima sukrediyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende haklısın canım doğru çocuklar yormuştur seniBilmiyorum çok susadım valla sabahtan beri beş yaş altı üç çocuk peşinden koşuyorum bayilmadigima sukrediyom
Kral marka canım onunki güzel oluyor. Yani bende bi ara yaptım yiyemwmiştim acemiliğime geldi. Sonra bu kral markayı tavsiye ettiler yaptık. Bayıldık hele meyveliGüllavı hangi marka alıyorsun canımm hiç denemedim sütlü olduğu için yiyemem
Ağzım sulandı ya bana kokuyor süt böyle kekte falan pişince koku gelmiyor ama öbür türlü içemiyorum yiyemiyorum mesela sütlaç bile yiyemem ağzımda çoğalıyor midem bulanıyorKral marka canım onunki güzel oluyor. Yani bende bi ara yaptım yiyemwmiştim acemiliğime geldi. Sonra bu kral markayı tavsiye ettiler yaptık. Bayıldık hele meyveli
Hee o zaman yiyemezsin kuzum trileçe gelin pastası felan bunları da yiyemiyosn o zamanAğzım sulandı ya bana kokuyor süt böyle kekte falan pişince koku gelmiyor ama öbür türlü içemiyorum yiyemiyorum mesela sütlaç bile yiyemem ağzımda çoğalıyor midem bulanıyor
Yok kesinlikle yiyemem hele triliçeHee o zaman yiyemezsin kuzum trileçe gelin pastası felan bunları da yiyemiyosn o zaman
Kızzz off offYok kesinlikle yiyemem hele triliçe
BendeeeeSütün ve tatlının her türlüsüne ölüürüüüğğmmm
Tatlılara yorum yaptim geldim masalım birikmişler
Yarışma sana göre diil o zaman gara dutumSütün ve tatlının her türlüsüne ölüürüüüğğmmm
Size afiyet olsun canımKızzz off off
Bendeeee
Bende böyle bastım geçtim daha fazla duramadım hepsi ağzımı sulandırıyoTatlılara yorum yaptim geldim masalım birikmişler
Şöyle iki göbek atacak kadar varEnerciler bitmedi dimeeeee
DevamkeeEnerciler bitmedi dimeeeee
Bayılıyoeum sana YaaaaDevamkee
Şöyle iki göbek atacak kadar var
Atmayanda ne bilimDevamkee
Kız hiç deme tatlı sayfasına girmem le midemin böğürmesi bir olduYarışma sana göre diil o zaman gara dutum
Üçümüz kaldık enerjik hadi hoplayalımAtmayanda ne bilim
AteyoooozzAtmayanda ne bilim