- 28 Haziran 2011
- 62.302
- 156.215
- 898
Minnosum yaaaaaaTakılıyorum kuzum sana kim ne derse desin üzülmem azalmıyor ki sağolsun lar destek oluyor ama şuradan çıkınca ben yine yalnızım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnosum yaaaaaaTakılıyorum kuzum sana kim ne derse desin üzülmem azalmıyor ki sağolsun lar destek oluyor ama şuradan çıkınca ben yine yalnızım
Hayırlı sahurlar kuzumHayırlı sahurlar❤
Masalım herkes uyku faslına geçtiBende yeni bitirdim hepsi gitmiş uykuya![]()
Sorma kızMasalım herkes uyku faslına geçti![]()
Bende az daha geç kalıyordum zor yetiştimSorma kızonlar muhabbetin dibine vurduğu sırada ben uykulu uykulu karnımı doyurmaya çalışıyordum
![]()
Sahurumu yaptım makineye bulaşıkları yerleştirdim oturcam şimdi.Nabiyorsunuz canlar ciğerler❤
![]()
Bizim o esnada hem ağzımız hem elimiz calisiyoduSorma kızonlar muhabbetin dibine vurduğu sırada ben uykulu uykulu karnımı doyurmaya çalışıyordum
![]()
İyi bari yakalamışsın yedin dimi bişeylerBende az daha geç kalıyordum zor yetiştimama yetiştim
![]()
Ohhh süper, bende uyku moduna geçicem takiliyorum öyle canımSahurumu yaptım makineye bulaşıkları yerleştirdim oturcam şimdi.
Yalnızım eşim gecede
Sizler napiyosunuzz
Aynen yedim şükür iki bardakta su yetti valla çok şükür canımİyi bari yakalamışsın yedin dimi bişeyler![]()
Benim kocim karşımda bakışlarımla hem onu hem yemeğimi yiyordum gelemedimBizim o esnada hem ağzımız hem elimiz calisiyodu![]()
Allah kabul etsin orucunuzuOhhh süper, bende uyku moduna geçicem takiliyorum öyle canım![]()
Ooo beybiBenim kocim karşımda bakışlarımla hem onu hem yemeğimi yiyordum gelemedim![]()
Ooo .tuttun firlattin kalbimi ama yaaaBenim kocim karşımda bakışlarımla hem onu hem yemeğimi yiyordum gelemedim![]()
Amin çok teşekkür ederim allah razı olsun canım, cumlemizin inşAllah kabul etsin orucunuzu
Vakit yetmedi ondan beybi
Ooo beybi![]()
Yani uykulu uykulu adam gözüme batıyor davulcunun hırsını ondan çıkarıyorumOoo .tuttun firlattin kalbimi ama yaaa![]()
Adamın suçu neeYani uykulu uykulu adam gözüme batıyor davulcunun hırsını ondan çıkarıyorumşey anlamında değil ya
![]()