- 23 Ocak 2016
- 33.047
- 49.385
- 598
Canım ne gibi bir sorun yaşadın kendini üzdürtme senden değerli birşey yok ben sana söyliyim saflığıma yanayım geçmişte kendimi üzdürdüklerime şimdiki aklım olsa müsaade eder miydimŞuan sadece niye böyle oldu diyorumben dikkat ettikçe mesele çıkıyor
He sorma demişBu zerre çok zalim ha pat pat diyor hemen
Anlatırım kuzum sana sonraCanım ne gibi bir sorun yaşadın kendini üzdürtme senden değerli birşey yok ben sana söyliyim saflığıma yanayım geçmişte kendimi üzdürdüklerime şimdiki aklım olsa müsaade eder miydim
VicdansızzzHe sorma demiş
Ama yalan yada yanlış birşey söylemedim kiBu zerre çok zalim ha pat pat diyor hemen
Niye her hikayede bu çocuklar babası kılıklı oluyor ki yababasına
Kesin . Anneleri bu kadar uykuya düşkün bir kadınken onlar kesin babaya çekmişler başka açıklaması olamazbabasına
Takılıyorum kuzum sana kim ne derse desin üzülmem azalmıyor ki sağolsun lar destek oluyor ama şuradan çıkınca ben yine yalnızımAma yalan yada yanlış birşey söylemedim kiyalansa yalan de minnoş. Sabahtan beridir üzülme takma deniyor ama üzülüyorsun ben söyleyince neden zalim oluyorum hııı
Babalarda kötü huylarını annelerine benzetiyor ya ondanNiye her hikayede bu çocuklar babası kılıklı oluyor ki ya
Canın sağolsunTakılıyorum kuzum sana kim ne derse desin üzülmem azalmıyor ki sağolsun lar destek oluyor ama şuradan çıkınca ben yine yalnızım
Dedim amaKız üzüleceksin denir mi
Bian evvel düzelir aranız umarım.Takılıyorum kuzum sana kim ne derse desin üzülmem azalmıyor ki sağolsun lar destek oluyor ama şuradan çıkınca ben yine yalnızım
Hiç denk gelmedim :)Babalarda kötü huylarını annelerine benzetiyor ya ondan
Aa sabahtan beri mi üzülüyor bak hele değer mi yavAma yalan yada yanlış birşey söylemedim kiyalansa yalan de minnoş. Sabahtan beridir üzülme takma deniyor ama üzülüyorsun ben söyleyince neden zalim oluyorum hııı
Değiyor demek ki. Ama insan bir şeyleri yaşayarak görerek öğreniyor . Mesela sizlerin başından geçtiği için önemsiz olan şeyler onun için maalesef önemli . Ama ileride minnoş da daha farklı düşünecekAa sabahtan beri mi üzülüyor bak hele değer mi yav
Minnosum
Bende yeni bitirdim hepsi gitmiş uykuyaNe çok konuşmuşsunuz yaw bitiremedim daldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?