İçirmem mi hiç bir p.ha yaramadı . Denemediğim şey kalmadıGönder gelsin . Aaa bide sen onlara anason rezene çayı falan içiriyor musun
Seni ne zaman kaybedicez peki ?Bekarım
Hayirli sahurlar hoşgeldinHayırlı sahurlar kızçeler
Topiğin güzelleri
Oluyor öyle şeyler takmaya değmez canım yaNişanlısıyla limoniler
Bu haftam sürünerek gwçiyorda çiçeğim ondanO nereden çıktı canım şimdi
Tospiğim demekle olmuyor kiOluyor öyle şeyler takmaya değmez canım yaMinnosprenses cim kendini üzme canım hiç
Bide fitalive in bay bay diye bı damlası vardı uyutan.İçirmem mi hiç bir p.ha yaramadı . Denemediğim şey kalmadı
Allah korusunİçirmem mi hiç bir p.ha yaramadı . Denemediğim şey kalmadı
HoşbuldumHayirli sahurlar hoşgeldin
Üzüleceksin ,hatta aranız eskiye dönene kadar üzüleceksin. İnşallah çabuk düzelir aranızTospiğim demekle olmuyor kiüzmeyin desem de aynı çok üzülüyorum
Bu haftam sürünerek gwçiyorda çiçeğim ondan
Yok kuzum üzme inan sonra zaman geçince boşa üzmüşüm diyeceksin inan banaTospiğim demekle olmuyor kiüzmeyin desem de aynı çok üzülüyorum
İnşAllah zerromÜzüleceksin ,hatta aranız eskiye dönene kadar üzüleceksin. İnşallah çabuk düzelir aranız
İlk defa duydum denerim canım aklımda kalsınBide fitalive in bay bay diye bı damlası vardı uyutan.
Kız üzüleceksin denir miÜzüleceksin ,hatta aranız eskiye dönene kadar üzüleceksin. İnşallah çabuk düzelir aranız
3-4 sene sonra belkiSeni ne zaman kaybedicez peki ?
var mı belirledigin yaklaşan bı tarih
Şuan sadece niye böyle oldu diyorumYok kuzum üzme inan sonra zaman geçince boşa üzmüşüm diyeceksin inan bana
Bu zerre çok zalim ha pat pat diyor hemenKız üzüleceksin denir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?