Sağol beybisi
Yeni dizi var beybisiKızlaaaaaarrrrneler yapıyonuuz
O nerde kız. Benim kızdan kumandayı alamıyoz ki bakak ne var ne yokYeni dizi var beybisikağıt ev
Starda şimdi başladıO nerde kız. Benim kızdan kumandayı alamıyoz ki bakak ne var ne yok
Gerçi bööğün çukurStarda şimdi başladıbende merak ettim
Uzandım çocukların yanına hadi uyuyun bakem dedim. Onlar uyumaya çalışırken ben de tlfla buraya takılıyorum.Kızlaaaaaarrrrneler yapıyonuuz
Konusu ne ?Starda şimdi başladıbende merak ettim
Bende kızları uyutuyom . Mutfağı yarım toplaya bildim benim küçük durmadı. Akşam namazını da kaçırdımUzandım çocukların yanına hadi uyuyun bakem dedim. Onlar uyumaya çalışırken ben de tlfla buraya takılıyorum.
Mutfagimi tertemiz edip de geldim
Çok severim bu şarkıyı.
Namaz kacmayinca her şey yolunda gidiyor kaçınca her şey yarım kalıyor sanki.Bende kızları uyutuyom . Mutfağı yarım toplaya bildim benim küçük durmadı. Akşam namazını da kaçırdım
Çözemedim henüz, bir adam karısını aldatiyo, kizi ogreniyo, aldattigi kizi yanlis anliyo kızı olduruyoKonusu ne ?
Hic fragmanda da görmedim. Reklamsiz bir dizi.
Aynen canım yaNamaz kacmayinca her şey yolunda gidiyor kaçınca her şey yarım kalıyor sanki.
Zamanin bereketi için namaz kaçınılmaz firsat gibi.
Çok kilo verdinÇok severim bu şarkıyı.benim de karnım hiç doymuyo ota p.ha acıkıyom
Şimdi yatsı okundu, aklım orda benimdeNamaz kacmayinca her şey yolunda gidiyor kaçınca her şey yarım kalıyor sanki.
Zamanin bereketi için namaz kaçınılmaz firsat gibi.
Yaaa ne demezsinÇok kilo verdin
Benim de kızlar uyusunda hemen gidip kılamŞimdi yatsı okundu, aklım orda benimde
Bende boşluktan bakıyorum, keşke gornesemÜzülerek söylemem gerekir ki benim bir dizim bile yok
anlıyor musun anneme küstüm çok karnım acıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?