- 28 Haziran 2011
- 62.151
- 155.895
- 898
Aaa geçmiş olsun canım dikkat et kendineCanımm biraz halsizim buralar size emanet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa geçmiş olsun canım dikkat et kendineCanımm biraz halsizim buralar size emanet![]()
Iş iş iş, ne çektik yaDut hastaymış biraz bende işim yeni bitti ya
Akşmamayemek yaptın mı canımOfff Çok sıkıcı![]()
Dün yaptım bugün rahatım ohh,tavuk sote yaptımAkşmamayemek yaptın mı canım![]()
Ohhhhh ne güzelDün yaptım bugün rahatım ohh,tavuk sote yaptım![]()
Hoşgeldin canım valla anlatılmaz yaşanırValla ben anlamıyorum pek daha 1 yıl olmadı buraya katılalıne konuşuyonuz bakalım burda hım
![]()
Geldim kuzum bugün kocim evde ya biraz işler de var işte arada kaçıp geliyorum
Geçmiş olsun dutluumCanımm biraz halsizim buralar size emanet![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım valla anlatılmaz yaşanır
Geldim kuzum bugün kocim evde ya biraz işler de var işte arada kaçıp geliyorum
Geçmiş olsun dutluum![]()
Gördüm hemşomu dur bir öpeyimAaaa neden vazgeçtin hemşolarun hep burada
Canım hemşomm nasılsınGördüm hemşomu dur bir öpeyim![]()
İyiyim hemşom sen nasılsın bu pandemi sizede vurdu evlilik ne zamanCanım hemşomm nasılsın![]()
Maalesef vurdu ekimde olacak kısmet olursa canımİyiyim hemşom sen nasılsın bu pandemi sizede vurdu evlilik ne zaman![]()
Herşeyde bir hayır vardır minnosumMaalesef vurdu ekimde olacak kısmet olursa canım![]()
Öyle canım nişanı zorla yaptık korka korka düğünün tadını çıkarmak istiyorumHerşeyde bir hayır vardır minnosum❤
Benim de evlendiğim ay Ekimde bir başka güzel hayırlısı ile inşallahMaalesef vurdu ekimde olacak kısmet olursa canım![]()
İnşAllah canım inşallahBenim de evlendiğim ay Ekimde bir başka güzel hayırlısı ile inşallah![]()