Kızz geçmiş olsun bebeemm nen varNasılsınız bebitolaaarhastalık dolayısıyla da olsa zayıflamış olarak haftaya başlıyorum
Sağol canım midemi üşütmüşüm 2 gündür çok fenaydım şükür bugün iyiyimGünaydınnn herkeseee
Kızz geçmiş olsun bebeemm nen var
Geçmiş olsun canımSağol canım midemi üşütmüşüm 2 gündür çok fenaydım şükür bugün iyiyim
Aman geçmiş olsun canım sen geçen sahursuz tuttun ya o gün oldu sanırımSağol canım midemi üşütmüşüm 2 gündür çok fenaydım şükür bugün iyiyim
Senin enercine bayılıyorummmHellolaaarrr beybiler canlar
Enercii benim işim beybiiAman geçmiş olsun canım sen geçen sahursuz tuttun ya o gün oldu sanırım
Senin enercine bayılıyorummm
Evet sabahları bi fırt çekmeden güne başlayamıyorumEnercii benim işim beybii
Aç tok farketmez, sabah ogle aksam uc öğün alinabilirEvet sabahları bi fırt çekmeden güne başlayamıyorum
Hahah bi fırt daha çekmeye geldimAç tok farketmez, sabah ogle aksam uc öğün alinabilir
Çok boşum bugün oturuyom beybiiiHahah bi fırt daha çekmeye geldimAyy çok yoruldum bennn sen napıyosun
Darısı başına inş kuzucum
Spor yaptim halim yohh kizdirma beni la
Off diyorum muhteşemEn cok terledigim sntrenman squat. Kalca antremaninefes nefese kaliom bacaklarimmm
Ah bebegem zaten o yuzden cekiyom ya yoksa katlanilir aci degilllOff diyorum muhteşemo sıkılık için çekilir
Kaç tane yapiyosun beybiAh bebegem zaten o yuzden cekiyom ya yoksa katlanilir aci degilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?