- 18 Kasım 2020
- 20.552
- 49.615
- 548
Nikaha kadar izin alamam canımm zaten evlenince burayı bırakıyorumBelki o da olur ama hasta olmadan oldun minnosum
Aaaa evet,sonra nolacak canım orda mı başlayacaksınNikaha kadar izin alamam canımm zaten evlenince burayı bırakıyorum
Evet canım inşallah iş bakmıcam oradan burada patronum çok iyi Allah razı olsun inşallah şuan ki çalıştığım yer kadar iyi bir yer olurAaaa evet,sonra nolacak canım orda mı başlayacaksın
Geçiş durumuEvet canım inşallah iş bakmıcam oradan burada patronum çok iyi Allah razı olsun inşallah şuan ki çalıştığım yer kadar iyi bir yer olur
Yok canım ben özel sektördeyimGeçiş durumusen memursun canım
Şu kk da beni derinden kahkaha attıran sensin
Ayy bunu kk yı bırakıcam anladımNikaha kadar izin alamam canımm zaten evlenince burayı bırakıyorum
Yok canım bırakmamNe güzel birilerini mutlu edebiliyorsam
Ayy bunu kk yı bırakıcam anladımsonra durum öyle değilmiş
Gidişim kötü oldu
Merak ettim canım seni, yemek topigindende cıktın bi daha gelmedinGidişim kötü oldu
Aslında bir ara bu topiğe yazacaktım sonra vazgeçtim nasılsın canım
İyiyim fridamMerak ettim canım seni, yemek topigindende cıktın bi daha gelmedinorda etiket yapmayayım dedim. Buraya gel niye vazgeçtin ki yaz gel muhabbete iyiyim şükür canım sen nasılsın beybi❤
Allah iyilik versin kuzumİyiyim fridamöyle iş çocuk uğraşıyorum işte bende seni takip ediyorum zaten ama bildirim gelmiyor
Valla ben anlamıyorum pek daha 1 yıl olmadı buraya katılalıAllah iyilik versin kuzum❤ izleye basman lazım ama bildirim falan bilmiyorum bende buraya gel sohbete
Aklımıza ne gelirse canımValla ben anlamıyorum pek daha 1 yıl olmadı buraya katılalıne konuşuyonuz bakalım burda hım
Tamam o zaman hoşgeldimAklımıza ne gelirse canımgeyik olsun goy goy olsun bize
Aaaa neden vazgeçtin hemşolarun hep buradaGidişim kötü oldu
Aslında bir ara bu topiğe yazacaktım sonra vazgeçtim nasılsın canım
Canımm biraz halsizim buralar size emanet
Dut hastaymış biraz bende işim yeni bitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?