- 19 Kasım 2020
- 22.141
- 48.294
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Örgü örmem, yemeğe giriştim işler bitmezKız işleri bitirdin örgüye mi geçtin![]()
Ben tüp bebek bölümüne daldım. Artık kafam dönmüş aynı konuya girip aynı yorumları okuyup duruyorumNoruyonuz diye bakiyom beybi![]()
Benim yemek var dünden rahatımÖrgü örmem, yemeğe giriştim işler bitmez![]()
Çik ordan ,bdv ye gir kafan dağılsınBen tüp bebek bölümüne daldım. Artık kafam dönmüş aynı konuya girip aynı yorumları okuyup duruyorum![]()
![]()
![]()
Bdv de kafa dağıtmak mı. Yok yok almayayım benÇik ordan ,bdv ye gir kafan dağılsın![]()
Dünden yemek var işleri bitirdim inşallah ikindini kılıp oturmayı planlıyorum kızlar rahat bırakırsa
Offf neyli kek ,ev kekine bayılıyomBende temizlik yaptım btün gün yemek pişti hazır kek yaptım şimdi oturdum![]()
Islak kek yaptım çikolatalıOfff neyli kek ,ev kekine bayılıyomsicak kek sicak cay
❤
Sende yap bir kek kaç dknı alacak canımBende oturayım da avcumu neyim yalayayim![]()
Yemek istemediğimden yoksa yaparım minnosumSende yap bir kek kaç dknı alacak canım![]()
Ben yicem azıcık tatlıya hiç dayanamıyorumYemek istemediğimden yoksa yaparım minnosum![]()
Bende bende zayıf noktam çikolata ve tatlı minnosumBen yicem azıcık tatlıya hiç dayanamıyorum![]()