Ekstrada dukan birası yapıyorum 10 gündür, etkisini henüz bilmiyorumZencefil çayı içiyorum belkş de onun faydası oldu.
Yarım çay k. Zencefil
Yarım ç.k karabiber
3 karanfil
Tarçın
Yarım limon
Bir tutam biberiye
Bir tatlı kaşığı yeşil çay demleyip yemekten sonra 1 kupa içiyom. Ama belki de vücuttaki su gidiyo bilmiyom. Sporu bırakınca bu çaya başladım 4 gündür
İnşallah gider göbeciklerEkstrada dukan birası yapıyorum 10 gündür, etkisini henüz bilmiyorum
Afiyet olsun canım lezzeti çok güzekASSOSyal Minnosprenses Catlak-kurabiye kızlar yaptım yulaflı omleti çok güzel oldu görüntü için kusura bakmayın hazırlıksız yakalandım Eki Görüntüle 2827646
Aynen canım sevdimAfiyet olsun canım lezzeti çok güzek
Afiyet olsun canımASSOSyal Minnosprenses Catlak-kurabiye kızlar yaptım yulaflı omleti çok güzel oldu görüntü için kusura bakmayın hazırlıksız yakalandım Eki Görüntüle 2827646
Oooo süper, az önce bende yedim omletimiASSOSyal Minnosprenses Catlak-kurabiye kızlar yaptım yulaflı omleti çok güzel oldu görüntü için kusura bakmayın hazırlıksız yakalandım Eki Görüntüle 2827646
Nasılsın kuzumGünaydınnnlar efendim
İyim kuzum yine her sabah olduğu gibi uyanmaya çalışıyorum bakalım. Az kaldı başarcamNasılsın kuzum
Tatil kuzum bende iyi uyudum 9.20 da kalktım çok güzel oldu gündüzde uyurum gözüm çok kızarmış gerçi benim bahar alerjim var yazın hep böyle ama orucun ilk gününden beri var bu kızarlıklıİyim kuzum yine her sabah olduğu gibi uyanmaya çalışıyorum bakalım. Az kaldı başarcamsen napıyosun nasılsın tatil dimi bugün
Papatya pansumanı yap canım iyi geliyoTatil kuzum bende iyi uyudum 9.20 da kalktım çok güzel oldu gündüzde uyurum gözüm çok kızarmış gerçi benim bahar alerjim var yazın hep böyle ama orucun ilk gününden beri var bu kızarlıklı
Çay pansumanı da iyi gelebilir denedin miTatil kuzum bende iyi uyudum 9.20 da kalktım çok güzel oldu gündüzde uyurum gözüm çok kızarmış gerçi benim bahar alerjim var yazın hep böyle ama orucun ilk gününden beri var bu kızarlıklı
Bende de var gözüm kan çanağı olur. Ama papatya rahatlatıyo çay pek işe yaramadı. Ama damla kullanmadan geçmezÇay pansumanı da iyi gelebilir denedin mi
Onu hiç duymamıştım. İftardan sonra dene bakalım minnos inşallah geçer ya.Bende de var gözüm kan çanağı olur. Ama papatya rahatlatıyo çay pek işe yaramadı. Ama damla kullanmadan geçmezMinnosprenses
Benim büyük kızda da olur ona da iyi gelirOnu hiç duymamıştım. İftardan sonra dene bakalım minnos inşallah geçer ya.
Nadın yapıcam kuzumP
Papatya pansumanı yap canım iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?