Ben bdv okumayı bıraktım . 2 aydır okumuyorum birşey gördüğümden değil ama beni olumsuz etkiliyor orada ki yazılan dertlerValla daha neler görcez ya ben safım inanıyordum önce. Şimdi olanı güvenimi de aldılar olay gerçekse ona da inanamıyorum
Birisinin profilinde bir yazı paylaşmış ondan mı bahsediyorsunBizim bu bücür Merve hep buluyor banlamalık konu bir türlü banlanmadım
Merve masalım miBen değil bebitom Merve istiyor
Çok şanslısın beybiŞöyle yazayım ,ben hiçbir fotoğrafı görmedimyani bu zamana kadar çok fotoğraf paylaşan olmuş ama ben daha hiç birisini görmedim
Evet onu söylüyorBirisinin profilinde bir yazı paylaşmış ondan mı bahsediyorsun
Bende oraya yorum yazdım olayı bilmediğim içinEvet onu söylüyor
Yok canım bişiy olmaz bende yazdım, insanlar geyiğe çevirdi zatenBende oraya yorum yazdım olayı bilmediğim içininşallah yardım ve yataklıktan Ban yemem
Allah'ın sevdiği kulu muyum acabaÇok şanslısın beybiiyi ki görmedin, ıyykk yani
Olay nerden patladı tam olarak ? Yani o yazıyı paylaşmakta ki amaç ne?Yok canım bişiy olmaz bende yazdım, insanlar geyiğe çevirdi zaten
Çok fenaydı çoooookkk,anlatılmazAllah'ın sevdiği kulu muyum acaba
Yeni üye olup onu yazmış, dikkat çekti tabi. Herkes resim atacak diye düşündü bende düşündüm. Resim gelirse şaşırmayız artıkOlay nerden patladı tam olarak ? Yani o yazıyı paylaşmakta ki amaç ne?
Öff,ne manyaklar var dünyadaÇok fenaydı çoooookkk,anlatılmazvajen içi dışı diyeyim sen anla ben kasıtlı yapıldığını düşünüyorum, tii ye alacaklar güya
Yeni üyeler serseri mayın gibilerYeni üye olup onu yazmış, dikkat çekti tabi. Herkes resim atacak diye düşündü bende düşündüm. Resim gelirse şaşırmayız artık
Şifa olsunOyy bir bardak suyla bedenime can geldi
La en safı benim zaar aylar sonra öğrendim neyi nasıl yapacağımıYeni üyeler serseri mayın gibilerkız da çok yürekli yani fotoğraf atacak kesin.
Sağol canım .. inşallahŞifa olsunben henüz oruca başlamadım. 2 gün sonra falan bende tutarım inşallah
En iyisi canım bende arada bakıyorum işteBen bdv okumayı bıraktım . 2 aydır okumuyorum birşey gördüğümden değil ama beni olumsuz etkiliyor orada ki yazılan dertler
Aynen o benimMerve masalım mi
İyi ki çevirdiler yoksa güme gidiyordukYok canım bişiy olmaz bende yazdım, insanlar geyiğe çevirdi zaten
BendensinLa en safı benim zaar aylar sonra öğrendim neyi nasıl yapacağımı
Yavrum tutun acık şu çeneniziEn iyisi canım bende arada bakıyorum işte
Aynen o benim
İyi ki çevirdiler yoksa güme gidiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?