- 28 Haziran 2011
- 62.124
- 155.856
- 898
Aklın birinde kalmasın hem bebeğimHahah bu fikire bayıdımmakşam deneyim
hep benim kocam yüzünden ya şimdi börek az kaldı bi kaç dilim. Diyor ki bu bitsin bide patatesli yap
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklın birinde kalmasın hem bebeğimHahah bu fikire bayıdımmakşam deneyim
hep benim kocam yüzünden ya şimdi börek az kaldı bi kaç dilim. Diyor ki bu bitsin bide patatesli yap
![]()
Dün bir üye bir program fotoğrafı paylaşmıştı sonra onu banlamışlardı . Renksiz de bir fotoğraf paylaşmış acaba ondan mı gittiCanım neden banlandığını o da bilmiyo![]()
Anaa burada da ne yapıp ne yapmıcamızı anlamadım benDün bir üye bir program fotoğrafı paylaşmıştı sonra onu banlamışlardı . Renksiz de bir fotoğraf paylaşmış acaba ondan mı gitti
Bunun içinde ben ban yiyormuşumAnaa burada da ne yapıp ne yapmıcamızı anlamadım benkatılım sözleşmesinde yazanlar dışında başka bi yerde bi kurallar var hepsini bi yere toplasalarda bizde bilsek
![]()
Ama o üyenin paylaştığı reklama giriyor gibiydi . Neyse sağlık olsunAnaa burada da ne yapıp ne yapmıcamızı anlamadım benkatılım sözleşmesinde yazanlar dışında başka bi yerde bi kurallar var hepsini bi yere toplasalarda bizde bilsek
![]()
Banada öyle geliyo, kib yapmış olabilirlerDün bir üye bir program fotoğrafı paylaşmıştı sonra onu banlamışlardı . Renksiz de bir fotoğraf paylaşmış acaba ondan mı gitti
Cevap yazarken bende bir tereddüt etmedim değilBunun içinde ben ban yiyormuşum![]()
Hee anladım canımAma o üyenin paylaştığı reklama giriyor gibiydi . Neyse sağlık olsun![]()
Yürüyüş salonumuza alalım sizi önden buyrun haaaaanıımmmm efendiiiii
Kız kimse görmeden sorsam şeyy kib ne demek yaBanada öyle geliyo, kib yapmış olabilirler![]()
Afiyetle yee koca göbüşün olsunHahah bu fikire bayıdımmakşam deneyim
Yorumlarda bişey yok ama silindiyse bilmem
Hahah atcam ben pasta böreğiYürüyüş salonumuza alalım sizi önden buyrun haaaaanıımmmm efendiiiii![]()
Orucuz ya susunHahah atcam ben pasta böreğiyav ama benimkide iyi mantık değil mi aklımızda kalacağına midenizde kalıyor sonra da yürüyüş spor yapıp atarız bi şekilde ama en azından yemiş olduk
![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar ? Saat kaçta iftar yapıyorsunuz? Biz 19:15 ile başladık 19:40 ile de son iftarı yapacağız Allah'ın izniyleDobarlan bırahma kendini az kaldı![]()
Kötü içerik butonuKız kimse görmeden sorsam şeyy kib ne demek yayani şikayet etmek ama açılımı nedir
![]()
Tanıdık geldi sankimDobarlan bırahma kendini az kaldı![]()
19.49 bu akşamKızlar ? Saat kaçta iftar yapıyorsunuz? Biz 19:15 ile başladık 19:40 ile de son iftarı yapacağız Allah'ın izniyle