Yiyince hemen etmiyo ki çok ugrastiriyo meretHahah atcam ben pasta böreğiyav ama benimkide iyi mantık değil mi aklımızda kalacağına midenizde kalıyor sonra da yürüyüş spor yapıp atarız bi şekilde ama en azından yemiş olduk
Keşke şey olsa, istediğimiz yemeği, tatlıyı abur cubur vs. Yesek sonra da yürüyüş yapıp hepsini eritsek ve kilo almasakYiyince hemen etmiyo ki çok ugrastiriyo meret
Offff ,sürekli çikolata yerdim yaaaKeşke şey olsa, istediğimiz yemeği, tatlıyı abur cubur vs. Yesek sonra da yürüyüş yapıp hepsini eritsek ve kilo almasak
Aynen öyle vallaOffff ,sürekli çikolata yerdim yaaa
Çikolataya acayip zaafım var kahretsinAynen öyle vallaama işte her şeyin fazlası zarar
Bitter,sütlü ,fındıklı ,beyaz çikolata vs. Hepsini çok seviyorumÇikolataya acayip zaafım var kahretsin
Yiyince hemen etmiyo ki çok ugrastiriyo meret
İşte benimkide bi umutKeşke şey olsa, istediğimiz yemeği, tatlıyı abur cubur vs. Yesek sonra da yürüyüş yapıp hepsini eritsek ve kilo almasak
Ben şokİşte benimkide bi umut
Kızın biri totosuna yağ enjekte etmiş toparlanın kaçıyoruz. Az sonra foto gelebilir
Valla kaç kaçBen şoko resim gelecek belli
Sen resmen istemişsinValla kaç kaçkız bide bana atarım tabi dedi anaammm
Ya yok baştan uyarayım dedim atmasın diye ama yanlış anladı odaSen resmen istemişsin
Arada ekşın istiyo bünyeSen resmen istemişsin
Arada ekşın istiyo bünye
Bizim bu bücür Merve hep buluyor banlamalık konu bir türlü banlanmadımArada ekşın istiyo bünye
Ay bende az önce gördümAma yeni üye olmuş. Olur olmaz da hemen profile öyle yazınca insan bi tırsıyor yani
Vajina paylaşan kişiyi görmedin o zaman sen beybiAy bende az önce gördümacaba nasıl bir düşünce yapısına sahipler . Yani buraya üye olan bu tarz insanları incelemeye almak gerekiyor ,geçen gün kazen sayfasında paylaştı 3-4 kişi hep de bdv ye konu açmışlar çok tuhaf
Kuzum hayırdır ban mı istiyonBizim bu bücür Merve hep buluyor banlamalık konu bir türlü banlanmadım
Valla daha neler görcez ya ben safım inanıyordum önce. Şimdi olanı güvenimi de aldılar olay gerçekse ona da inanamıyorumAy bende az önce gördümacaba nasıl bir düşünce yapısına sahipler . Yani buraya üye olan bu tarz insanları incelemeye almak gerekiyor ,geçen gün kazen sayfasında paylaştı 3-4 kişi hep de bdv ye konu açmışlar çok tuhaf
Ben değil bebitom Merve istiyorKuzum hayırdır ban mı istiyon
Şöyle yazayım ,ben hiçbir fotoğrafı görmedimVajina paylaşan kişiyi görmedin o zaman sen beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?