- 19 Kasım 2020
- 22.031
- 48.105
- 548
Bilmiyorum ki bence ondan değildir ya çünkü çok kişi paylaşıyor öyle ama sonra banlanıyır mu bilemedim şimdiProfilinde espri yaparken reklam çıkan sayfa görüntülerini paylaşmış bence ondan olabilir
Şikayet etmişlerdir anlaşamadığı kendini takip edenler varsaBilmiyorum ki bence ondan değildir ya çünkü çok kişi paylaşıyor öyle ama sonra banlanıyır mu bilemedim şimdi
Haklisin kuzu dinlenmen lazımSahura kalk uyu uyku düzenim değişiyor ya gözlerim ağrıdı canım uyudum bende bütün gün ekrana bakıyorum
Anaa kızı adım adım takip ediyorlar iyi miŞikayet etmişlerdir anlaşamadığı kendini takip edenler varsa
Islak kek miiiiGiriş şartı zaten göbekli olmak
Hellöö çikolata soslu ıslak kekimmben yürüdüm sende yürüdün mü bakim kız akşam ne var ne yok gömüyorum sonra onlar erisin diye yürüyorum bu işte bi terslik varda
Ekmek yemeyip yerine açma börek yiyorsamIslak kek miiiiağzımın suyu kenardan damladı bende yürüdüm ekmek yeme ne yersen ye canim
Bilmiyoruz aşko şuan üfürükten teyyare yapıyoruzAnaa kızı adım adım takip ediyorlar iyi mi
Neyse bakalım gelince öğrenirizBilmiyoruz aşko şuan üfürükten teyyare yapıyoruz
Hımmm açmayı ekmeği böreğe mi bansan daha etkili olur kanımcaEkmek yemeyip yerine açma börek yiyorsam
Yorumlarına bakmak lazım belli olurNeyse bakalım gelince öğreniriz
Hahah bu fikire bayıdımmHımmm açmayı ekmeği böreğe mi bansan daha etkili olur kanımcanörüyon beybiiiiii
Yorumlarda bişey yok ama silindiyse bilmemYorumlarına bakmak lazım belli olur
Bende baktım ama birşey yoktuHahah bu fikire bayıdımmakşam deneyim hep benim kocam yüzünden ya şimdi börek az kaldı bi kaç dilim. Diyor ki bu bitsin bide patatesli yap
Yorumlarda bişey yok ama silindiyse bilmem
O da güzelCanım neden banlandığını o da bilmiyo
Anaa cidden mi kızCanım neden banlandığını o da bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?