- 16 Aralık 2019
- 21.013
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.350
- 598
- 32
Anam temizliyom temizliyom her yer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam temizliyom temizliyom her yer
Denizden yeni geldim yemek telaşındayız
Tatil evden daha yorucu oluyor eğlenmekte yoruyorGüzel yorucu karışık![]()
Kız evet güya tatil dinlendirir biz daha cok yoruluyoruzTatil evden daha yorucu oluyor eğlenmekte yoruyor![]()
Sağol minnoşAhahahh kolay gelsin![]()
Bende 3 gün gittim döndüğüm gün birde ev temizliği yaptımKız evet güya tatil dinlendirir biz daha cok yoruluyoruz
Gitmesen de temizleniyo miktir etBende 3 gün gittim döndüğüm gün birde ev temizliği yaptım![]()
Benide dönünce büyük bir temizlik bekliyorBende 3 gün gittim döndüğüm gün birde ev temizliği yaptım![]()
Canığıı yerimm ne zaman geldün
Burdayım aşkım
Bizim mahalle yukariki mahalle sizin mahalle aşağıki mahalleBurası neresi![]()
Ahahah haklısın dutum her türlü yapılıyor o temizlij aaayyyy birde ütü varrrGitmesen de temizleniyo miktir ether türlü temizleniyo
en azından 3 gün kafa dinlemişsin
Sen şimdilik düşünme anın tadını çıkaraBenide dönünce büyük bir temizlik bekliyor![]()
Nasılsın bebem ne yapıyorsunBurdayım aşkım![]()
Ayy ütü deme banaAhahah haklısın dutum her türlü yapılıyor o temizlij aaayyyy birde ütü varrr
Sen şimdilik düşünme anın tadını çıkara
Nasılsın bebem ne yapıyorsun![]()
Bu mahalleyi tanımiyrum bizim maalle miBizim mahalle yukariki mahalle sizin mahalle aşağıki mahalle![]()
İyitim bebem sen nasılsınAhahah haklısın dutum her türlü yapılıyor o temizlij aaayyyy birde ütü varrr
Sen şimdilik düşünme anın tadını çıkara
Nasılsın bebem ne yapıyorsun![]()
Bu mahalleyi tanımiyrum bizim maalle mi
İyitim bebem sen nasılsın![]()
Hepinizi burda görmek yeterince benim maallemi hissettirdi çiçemYardımcı olayım