- 19 Kasım 2020
- 22.134
- 48.284
- 548
Dimii yani bayramdan sonra görün bide siz biziiYoksa Iki gün önce olsaydı oooooo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimii yani bayramdan sonra görün bide siz biziiYoksa Iki gün önce olsaydı oooooo![]()
Yuvarlanarak geleceğiz en fazlaDimii yani bayramdan sonra görün bide siz bizii![]()
Aman gülüm dikkat et yine de senYok kuzum apranax olsa yapmazdım. Bu cok hafif emziren ler ıcın olanlardan. Zaten suyu hazır tuttum hemn ıctim cok dagılmadan ılac.
Aynen kuzum duymus tum onu cokta korkarım o durumdan Allah korusun. Adamn bir tanesı felc olmus o sekılde Allahım korusun.Aman gülüm dikkat et yine de sensenin bebiş ne kadarlıktı
maşallahAynen kuzum duymus tum onu cokta korkarım o durumdan Allah korusun. Adamn bir tanesı felc olmus o sekılde Allahım korusun.
13 aylik dezzesi![]()
Arkadan kim tepikleyecek
Aminn canım Allah korusunAynen kuzum duymus tum onu cokta korkarım o durumdan Allah korusun. Adamn bir tanesı felc olmus o sekılde Allahım korusun.
13 aylik dezzesi![]()
Isırdım bıleme dezzesiiAminn canım Allah korusun
Oyy maşallah ya yesinler onu ısır bi annesi tonton kollarından![]()
Ramazanda topalak olup bayram sonu yuvarlanıyoruz beybiLen noluy kim yuvarlanıy kim depikliy.
Bu arada dünkü yemekler var.
Yuvarlanmak deyince aklıma yuvarlama geldi![]()
AhahahahRamazanda topalak olup bayram sonu yuvarlanıyoruz beybiminnoş tepiyo
şuan yuvalamayi düşünmesen mi acaba
![]()
Nasıl yaptın onu yaaAhahahahama elimde değil bayrama yapmam lazım ama nasıl yapıcam kim uğraşacak.
Bu arada 2 günde 1 kilo vermişimiftarda 2 kilo alacağıma yemin edebilirim ama ıspatlayamam
![]()
Ne yemek yaptin ki yaaa iki kilo alacakAhahahahama elimde değil bayrama yapmam lazım ama nasıl yapıcam kim uğraşacak.
Bu arada 2 günde 1 kilo vermişimiftarda 2 kilo alacağıma yemin edebilirim ama ıspatlayamam
![]()
İnşallahNasıl yaptın onu yaabayrama çok var yaparsın
![]()
Valla dünden dolma var çorba var makarna var kek yada revani yapmayı düşünüyom sahura poğaçaNe yemek yaptin ki yaaa iki kilo alacak![]()
sahurda hiç diyeti düşünmüyorum ekmeği azalttım sadece diğer herşeyi yiyorumValla dünden dolma var çorba var makarna var kek yada revani yapmayı düşünüyom sahura poğaçaama ben yulaf yicem